Nokta atışıBoş boş konuşuyor, hiç cevap bile vermeyin. Çocuk büyüdüğü zaman zaten anlayacak neyin ne olduğunu, böyle adamlar bi kadın bulur evlenir velayetini alayım dediği çocuğu senede 1 anca görür. Şuan sizin canınızı sıkmak için böyle konuşuyor buna izin vermeyin
Çocuğa bir numara al , saat ya da tuşlu tel olarak sen irtibatı kes.Herkese tekrar merhaba bu konuyu ayrı açmak istedim. 4 buçuk yaşında bir oğlum var ve babasıyla artık boşanma sürecinin sonuna geldik diye düşünüyorum şahitler falan dinlendi. son günlerde bana sürekli mesaj atıyor o çocuk büyüyecek herkes her şeyi görecek mahkeme kararıyla da o çocuğu tutamayacaksın bana gelecek gibi şeyler yazıp duruyor ve benim ister istemez moralim bozuluyor. maddi manevi hiç bir hakkı yokken bu kelimeleri sarfetmesi gerçekten can sıkıcı. Oysa ki hiç bir sorun çıkarmadan çocuğu alıp görebiliyor yani sorununu anlamış değilim nasıl yaklaşacağımı şaşırdım çocuğa zarar vermeden bir dur demem gerekiyor. ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. uzaklaştırma aldırsam asla çocuğu almaz biliyorum yaşadık çünkü bu defa çocuk üzülecek ne yapabilirim elim kolum bağlandı
yaptım ama daha yaşından dolayı çok istemiyor saati de telefonuda malesef sanırım önümüzdeki yaza oturur her şeyÇocuğa bir numara al , saat ya da tuşlu tel olarak sen irtibatı kes.
yapamıyorumki zaten hiç bir şey ne iyi diyorum ne kötü diyorum babası için. umarım sağlıkla atlatırız biz de bu süreci de bir şekilde yoluna girer her şey. çocuk olunca iletişim hiç kesilmiyor sanırımHiçbir şey yapma. Ben 3 yıl önce boşandım. Bana diyor ki ben ileride olan biten herşeyi anlatırım çocuklarım anlar benibana gülme geliyor. Neyse oğlum 11 yaşında onunla herşeyi konuşabiliyoruz. Ona anlattım o da gülüyor. Ben zaten her şeyi görebiliyorum anlatacak birşey yok diyor. Kızım 4 yaş olmak üzere o da az az fark ediyor ayrı olduğumuzu. Gelip aldığında veriyorum. Oğlum diyor ki kardeşim burnundan getirdi sonra da koşarak eve geliyorlar. Ben cevap vermemiştim öyle dediğinde. Sen de verme boşver. Çocuklar çok zeki her şeyi anlıyor. Sadece babayı güzelleme gerek yok.
ben hak talebinde bulunalım dedim görüşmek için en azından telefonla. avukat yeniden kişisel ilişkiye girer olumlu dönüş sağlanmaz dedi onlar istediğini yapabilirler mahkemenin verdiği hakkı kullanıyor dediler. hakime biraz olsa bahsetmeye çalıştım anlaşamıyorsanız mahkeme kararına uyacaksınız gibi şeyler söyledi avukat haklı çıktı yani2 hafta babada kaldığı zaman asla sizinle konuşturmama hakları var mıymış öğrenebildiniz mi? Çocuğunuzun takip edilmesi gereken hastalığı olduğu bir tek bizi mi endişelendiriyor? Avukatların hakimlerin umurunda değil mi bu? Tamam kimse çocuğu almasın demiyor ama çocuğun sesini duyamamak işkence resmen. Kendisi anası ablası hepsi ruh hastası. Yakında çocuğun kafasını bulandırmaya da başlarlar.
onlar merhametsizler. hemde öyle böyle değil. her türlü kanıtım olmasına rağmen öyle bir yalancı şahitlik yapmışlar direkt şikayet ettik2 hafta babada kaldığı zaman asla sizinle konuşturmama hakları var mıymış öğrenebildiniz mi? Çocuğunuzun takip edilmesi gereken hastalığı olduğu bir tek bizi mi endişelendiriyor? Avukatların hakimlerin umurunda değil mi bu? Tamam kimse çocuğu almasın demiyor ama çocuğun sesini duyamamak işkence resmen. Kendisi anası ablası hepsi ruh hastası. Yakında çocuğun kafasını bulandırmaya da başlarlar.
Şeyi izlediniz mi? Oğuzhan uğurun programında babası tarafından katledilen çocukları2 hafta babada kaldığı zaman asla sizinle konuşturmama hakları var mıymış öğrenebildiniz mi? Çocuğunuzun takip edilmesi gereken hastalığı olduğu bir tek bizi mi endişelendiriyor? Avukatların hakimlerin umurunda değil mi bu? Tamam kimse çocuğu almasın demiyor ama çocuğun sesini duyamamak işkence resmen. Kendisi anası ablası hepsi ruh hastası. Yakında çocuğun kafasını bulandırmaya da başlarlar.