Çocuk sorunu

Niye koymak zorundaymışsın?
Zaten daha evlenmemişsin, hamile değilsin, boş ver bunları
En kötü ihtimal iki isim koyarsın

nişanlın hem sana hem annesine olurmu dedi. nişanlınla tekrar bi konuşma yapmalısın kararında kesin olduğunu bilsin.
nefret ediyorum böyle dayatmalardan. sen şimdiden önlemini al, ilerde çok geç olabilir.
doğmamış çocuğa don biçme diyenelr olmuş ama doğmamış çocuğa şimdiden don biç bence

Reactions: anu
Belki oğlunuz olmaz, belki hiç çocuğunuz olmaz. Hayırlı sağlıklı olsun yeter. Siz bir isim için birbirinize girerken engelli çocuğu ile uğraşanlar var. Her şeyin hayırlısını istemek, ortada daha bişey yokken kırılıp kırmamak gerek.

şimdiden cevap vereyim demişsiniz de,ne diyeceksiniz allahaşkına?en güzel cevap susmaktır,böyle durumlarda.ya da hele o zaman olsunda düşünürüz deseydiniz.
benim dünürüm de,( oğlum nişanlı,kızıyla)şimdiden çocuğa ben bakamam,sen bakarsın diyip duruyor.sadece gülümsemekle yetiniyorum,anlayana...

Senin istediğin isim ne ? Bende erkek bebek isimlerini araştırıyorum deli gibi, belki bana fikir olur
Bu kadar olay olan bir ismi merak ettim cidden

doğmamış çocuğa don biçmek " bu oluyor sanırım, önce bir evlenin Allah izin verirde(!) çocuğunuz olursa tepkinizi verirsiniz. Ortada hamile yok, cinsiyeti belli bebek yok ama ismi ne olacak tartışması var.

Doğmamiş cocuga don biçiyorsunuz.yinede ilerde oldugu zaman sizin kararınız önemli eşinle.eşin koymak isterse koyabilitsin.benim bir oğlum olursa kesinlikle eşimin tahmetli babasının ismi olucak kimse bana karişamaz bu konuda.eşime bile fırsat vermem valla

Takılma küçük ayrıntı bunlar.
Kayınvaline de hayırlısı olsun. O zaman gelsin düşünürüz de geç. Neyin derdini yapıyosun :)
O zamana kadar kim öleee kim kala.
Herşeyin hayırlısı.

bence bu tarz dayatmalar çok önemli, balık baştan kokar. nişanlınızın ne düşündüğü önemli, annesini o an kırmamak için öyle demişte olabilir. Eğer öyleyse sorun yok; ama gerçekten sırf annesi istedi diye onaylıyorsa ve evet öyle olacak diyorsa çok can sıkıcı bi durum.

Şuan evet hiçbirşey belli değil ama davranış çok çirkin.
şuan erken olabilir ama hayal kuruyorsunuz isim belirlemek te hakkınız.
ama kv nin böyle bir yaptırımda bulunması çok yanlış.
Te Allahım ya gel de delirme!!

Reactions: anu
Koca kadın doğmamış çocuğa don biçtiğini düşünememiş mi?
Daha evlenmemişsiniz bile kadın isim meselesini açıyorsa elbette cevabı verin.

Daha ortada çocuğu bırak evlilik yok.
Çocuk olsa bile erkek olacağını nereden biliyor kv ve isim buluyor.
Allah'ım ne saçma.

Bu arada fiil sayılan ismi ben de çok merak ettim.

Bi durun BISMILLAH bi evlen hamile kal oglun olsun sonra tartisin insanoglu asagda plan yaparken RABBIM yukardan gülermis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…