ben de dalin kullanıcam artık yeni aldım
benim saçlarım düz ince telli biraz da azlar bi de uzunlar.
benim şikayetim de kullandığım şampuanlar saç diplerimi doldurdular resmen
saç derim nefes almıyor çok kaşınıyor ve felaket kepek yaptılar
bıktım yok elidor pantene gliss dalin ne kullandıysam hep saçlarımı döktüler sonradan kötü oldu
ben de dalinle diplerini yıkıcam uçlarına maske fln yapıcam kurumaması için bence çok iyi gelicek
ara ara kullanıyorum ph.değeri yönünde cilt için diğerlerine göre daha ii,hatta vücut içinde ii,ama tek sorun kremsiz oluşu zor taranıyor sadece onunla,krem gerek,köklere değil ama sadece uçlara...
heh bu topici bulamamıştım buldum şimdi
kızlar benim gibi ince tell,i az ve çoook uzun saçları olanlara tavsiye ediyorum
bi de saç diplerinde kaşıntı kepeklenme varsa bana çok iyi geldi
şöyle diyebilirim ki kaşıntım yarı yarıya geçti
kepeklenmeyse %90 azaldı 2 kullanımda.
bütün o herşeyi doldurdukları şampuanları kullanmıcam artık hepsi para tuzağı
ama bence kıvırcık ve gür saçlılara göre değil dalin karışık yapabilir bi de çok yağlı çok kuru saçlılara da olmaz bence
ama benim gibi saçları normal olan ve şampuan vs ürünler sonrası sorun yaşayanlar için birebir! :)
iyi de saçlarını niye köpürtmek için uğraşıyorsun biraz köpürür gibi olsun temizliyor zaten
gerçi saç yapısından olabilir yağlı saça yeterince köpürmüyor olabilir benim öyle bi sorunum olmadı
ben hala kullanıyorum saçlarıma iyi geldi hatta daha önce 2si bi aradaları kullana kullana saçlarım o kadar yağlı olmuştu ki şimdiyse hiç yağlanmıyor bu bi mucize :)