• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri cocuk sampuani kullanan var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYLo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYLo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
2.261
2
116
Muğla
arkadaslar bu konu daha once acıldi mi bilmiyorum ama ben baktım baktım bulamadım.ben bi ara dalin sampuan kullanyodum sonradan bıraktım acaba aranizda hic cocuk sampuani kullanan var mi

1 kişi bari bişe yazsın:gitme:

bir ara kullanmıştım canım dalin ...
belki o daha iyi gelir diye ama fark görmedim...
çok ta uzun kullanmadım aslında...
bir ara yine kullanmayı düşünüyorum..
sonuçta bebek ve çocuklar için bir hassasiyet söz konusu,aslında kullanmak mantıklı kaydirigubbakcemile5

bir ara kullanmıştım canım dalin ...
belki o daha iyi gelir diye ama fark görmedim...
çok ta uzun kullanmadım aslında...
bir ara yine kullanmayı düşünüyorum..
sonuçta bebek ve çocuklar için bir hassasiyet söz konusu,aslında kullanmak mantıklı kaydirigubbakcemile5

bende oyle dusunyorum canım:lepi:

Bendegordm cilekli ahududulu indirimdeyken alıp kullanmayı düşünüyorum, cocuk sampuanalrı daha zararsız hem

bende dalin aldım kullandım, pek fark yok aslında gerçi daha yeni sayılır ama saçlarımı çok sert yapıyor ya.. şimdide lush ın katı şampuanını spariş verdim saç dökülmesine iyi geliyormuş bakalım ono kullanacağım..

bende yeni başladım bebe yağıyla şampuanını kullanmaya saçım kuru olduğu için çok iyi geldi bana kokusu zaten beni mest ettikaydirigubbakcemile2 hatta bu sayfayı görmedin dalin kullanan var mı? bir link açtım kusura bakmayın artık..alkisalkisalkis:teytey:

bende yeni başladım bebe yağıyla şampuanını kullanmaya saçım kuru olduğu için çok iyi geldi bana kokusu zaten beni mest ettikaydirigubbakcemile2 hatta bu sayfayı görmedin dalin kullanan var mı? bir link açtım kusura bakmayın artık..alkisalkisalkis:teytey:

kalp kalbe karsi işte canım bende bunu acmadan baya bi baktım var mi boyle bi konu diye goremedmyerimsenibenyalniz bu sampuan benim sacimi cok kopurtmuyo ya

kalp kalbe karsi işte canım bende bunu acmadan baya bi baktım var mi boyle bi konu diye goremedmyerimsenibenyalniz bu sampuan benim sacimi cok kopurtmuyo ya

benim aksine çok köpürtüyo belki saç yapısıyla alakalı olabilir.benim saçım gür kuru ve dalgalı..

aynen canım ya benimde gur kuru dalgalı ve elektrikli:)

şimdili dalin bebe şampuanıyla aramız iyi bakalım ...kullandıkça sonuçlarına göre yazarım...kokusu çok tatlı ama yaaa opuyorumnanaktan

dalinin kokusu cok güzel ya insanın bebek olası gelio =)

eveet kızlar bu sampuanı yaklasık 3 haftadır kullanıyorum
gozlemlerimi yazim
kuru olan saclarım nemlendi
yumusacık oldu saclarım
dokulmem azımsanmayacak miktarda azaldi
kepek sorunum cok az vardi artık yok
bu sampuandan bu kadarini beklemiyodum hakkaten artık benim sampuanım belliopuyorumnanaktan

Kızlar bebe şampuanı kullanıyorum ama ipek kullanıyorum dalini küçükken de kullandırmazdı annem bana keçe gibi yapıyor saçlarını diye

ben ahududulu avon un cocuk sampuanından aldım kullandım ilk efa gecen gün yıkadım allahım bu kadar güzel mi kokar.. bize nie bole güzel kokulu sampuan yapmıyorlar :@ :@ normal kullandıgım sampuanı yeni almıstım. onlar bitince bu urunu kullanmayı dusunuyorum. sacımda sertlesme kepek flnda yapmadı sevdm :)))

Kızlar bebe şampuanı kullanıyorum ama ipek kullanıyorum dalini küçükken de kullandırmazdı annem bana keçe gibi yapıyor saçlarını diye

bende bıraktım kızlar dalini saçlarım gür zaten çok sertleştiriyo keçe gibi oluyor ya çok kokusu hoşuma gidiyordu ama bıraktım şimdi bıoblas daha rahatlattı ama oda kepek yapıyor ne yapıcam çözemedim valla saçlarımda aynı deniz yıldızındaki pelinin saçları gibi aynısı uzunluğu bile aynı birisi bişey önersin yaa ...başka bebek şampuanımı denesem..:uhm::çok üzgünüm:

Back