-
- Konu Sahibi istanbulaski
Bi kaç hastaneye gittim gerçekten öyle düzgünce tahlil bile yapmadılar başına gelmeyen anlamıyor maalesefGittiğinde eminim anlarsın neden özel tercih ettiğimi . Korkudan soru soranazsin . Bir sorsan ikinciyi soranazsin
Bi kaç hastaneye gittim gerçekten öyle düzgünce tahlil bile yapmadılar başına gelmeyen anlamıyor maalesef
Şehir Hastanesi'nde eminim çok iyi araştıracaklar seni . İnfertilite bölümüne gidiyorsun a'dan Z 'ye herşeyine bakıyorlar. Ama biraz kalabalık tabi . Onlar sıkıntı varsa direk söylüyorlar . Yapılacak işlem hakkında bilgi veriyorlar.Bi kaç hastaneye gittim gerçekten öyle düzgünce tahlil bile yapmadılar başına gelmeyen anlamıyor maalesef
Canim durum nedir bilmiyorum ama sehir hastanesine bende gittim. Ve ayin 29unda ultrasyonla bakacaklar.bence gayetduzgun bir hastane.Şehir Hastanesi'nde eminim çok iyi araştıracaklar seni . İnfertilite bölümüne gidiyorsun a'dan Z 'ye herşeyine bakıyorlar. Ama biraz kalabalık tabi . Onlar sıkıntı varsa direk söylüyorlar . Yapılacak işlem hakkında bilgi veriyorlar.
Dedim ya eminim çok iyi araştıracaklar seni diyeCanim durum nedir bilmiyorum ama sehir hastanesine bende gittim. Ve ayin 29unda ultrasyonla bakacaklar.bence gayetduzgun bir hastane.
Kinaye mi bu.Dedim ya eminim çok iyi araştıracaklar seni diye
Onceki yadigini unuttum canim afedersin.valla 29unda gidecegim transvajinal ult yaptiracagim.sonrasina serbest birakacagim.Kinaye mi bu.
Umarım herşey yolunda gider canım serbest bırakmak ne demek bunarada ?Onceki yadigini unuttum canim afedersin.valla 29unda gidecegim transvajinal ult yaptiracagim.sonrasina serbest birakacagim.
Kendi haline birakmak. Serbest birakmak.rahat birakmak :) evet zamanlari kısıtlı.özel doktor gibi olmazUmarım herşey yolunda gider canım serbest bırakmak ne demek bunarada ?
Tek sıkıntı doktorlara soru soramamak . Çünkü kendi bilgilerini sorguladığimizi sanıyorlar. Ya da anlatacağı şeyleri anlamayacağımizi düşünüyorlar yada zamanları yok. Keşke bizlerin sorularını cevaplasalar inanın buralara kimse bakmaz onzaman . Sorulara cevap vermek isteseler de buna doktorların zamanı yok saat 9dan mesai bitimine kadar çok yoğun çalışıyorlar . Ama biz bilgilendirilmedigimiz için internetten yalan yanlış bilgiler ediniyoruz. Bu sefer o bilgilerle gidince gözlerinde belki de daha da cahil görünüyoruz.
Kizlar esleriniz de havuc yesin.
7 gün her gün mü yapılacak acaba?Arkadaslar hazir Ramazan geliyor sizede tavsiyemi yazayim bu Ramazana kadar kalmassam yapacagim yine insallah birkez yaptim ve Allahin izniyle o ay hamile kalmistim
7 gun
bir bardak suya okuyup uflenilir
21 kez ya halik
21 kez ya bari
21 kez ya musavvir
Ve oruc bu suyla acilir
Evet 7 gun aynisi yapiliyor7 gün her gün mü yapılacak acaba?
Bende 21 gun 21 Ayet-el kursiye basladim 9 gun oldu. Adetim geceli 4 gün oldu . Acaba hamilemiyim bilmiyorum yarin test yapacagim . Dua edin rabbim hayırlı bir sekilde dilegimizi versin7 gün her gün mü yapılacak acaba?
Testi yaptınız mıBende 21 gun 21 Ayet-el kursiye basladim 9 gun oldu. Adetim geceli 4 gün oldu . Acaba hamilemiyim bilmiyorum yarin test yapacagim . Dua edin rabbim hayırlı bir sekilde dilegimizi versin
Hayir yapmadim.bekliyorum belki adet olurum diye.Testi yaptınız mı
Birde bu ay esim idrar yollarindan ameliyat oldu. Yani fazla birliktelikte olmadi.kendimide umitlendirmek istemiyorumTesti yaptınız mı
Ümitlendirme senin için daha iyi olur zaman bırak :) ikinizdede sorun yoksa olur Allah’ın izniyleBirde bu ay esim idrar yollarindan ameliyat oldu. Yani fazla birliktelikte olmadi.kendimide umitlendirmek istemiyorum
Test yaptim kaset olanlardan . Ilk idrarla yapmadim.Ümitlendirme senin için daha iyi olur zaman bırak :) ikinizdede sorun yoksa olur Allah’ın izniyle