çocuk sahibi olmak için gitmediği yer kalmadı. ilk gebeliğim 6 aylık suyu geldi ve erken doğumdan sonra yaşamadı. ikinci gebeliğimi öğrendim 3 gün oldu düşük oldu. aradan 1 yıl geçtı korunmuyoruz ama yunede olmadı. hangi hastaneye gittiysem sıkıntı yok. olmaması için bir sebep yok diyolar. şimdide ikitellide batı bahat hastanesinde Gürkan beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik eşimle tahlil istedi rahim tahlili.. ben çok korkuyorum hem doktor hakkında bilgisi olan ve tahlil yaptıran var mı daha önce..
çocuk sahibi olmak için gitmediği yer kalmadı. ilk gebeliğim 6 aylık suyu geldi ve erken doğumdan sonra yaşamadı. ikinci gebeliğimi öğrendim 3 gün oldu düşük oldu. aradan 1 yıl geçtı korunmuyoruz ama yunede olmadı. hangi hastaneye gittiysem sıkıntı yok. olmaması için bir sebep yok diyolar. şimdide ikitellide batı bahat hastanesinde Gürkan beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik eşimle tahlil istedi rahim tahlili.. ben çok korkuyorum hem doktor hakkında bilgisi olan ve tahlil yaptıran var mı daha önce..
Rahim filminden mi bahsediyorsunuz. Öncelikle eşinizden isterler. Rahim filmini çektirmedim ama biraz ağrılı oluyormuş. Onu da yaparken hafif uyutabiliyorlar siz de öyle tercih ederseniz çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Rabbim insallah tez vakitte dilegini gerceklestirir saglikli sihhatli evlat sahibi olursun canim. Farkli sehirlerdeyiz o yuzden doktorla ilgili fikrim yok. ama sana soyle soyliyim rahim filmini bende cektirdim anestezi olmadan ever hafif bir sizi oluyor ama adet sancisi gibiydi benim. Ins. sende boyle kolayca atlatirsin. Birde burdaki arkadaslarda etrafimdaki arkadaslarimda kafandan cocuk fikrini at o zaman goreceksin hersey yoluna girecek demislerdi. Hakikaten oyle biz kafamiza taktikca olaylari daha cok buyutuyoruz biraz cocuk fikrinden baska seylee dusunmeye calis. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Merhaba Rabbim tez zaman da gönlüne gore versin bende aynı durumdayım ilk bebeğimi kalp hastalığından dolayı doğumdan 17 gün sonra kaybettim ve sadece 3 ay korunduk şimdi 1'5 yıl oldu ama tekrar olmadı bizdede hiç bi sıkıntı yok bir ay sonrada ben cektiricem rahim filmi nolucak bilmiyorum allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin