- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
keçi boynuzu kürü yap istersen eşine cnm sperm sayısını arttırıyormuş ben sabah akşam yemeklerden önce birer bardak içiriyorum birde diyorlar ki türk kahvesi çalışmadan 1 saat önce spermleri hızlandırıyormuş :)
senin de kandilin mübarek olsun cnm :)) amin inş :)
Türk kahvesini duymuştum demek 1 saat önce uygulıcam sağol :)
karakız senin kaç günün kaldı :)) belirti varmı ?
Bebegim benim adetime daha cok var daha Gecen hafta bitti:)
Simdi yumurtalama günlerim:! Ins tuturuz:))) antremanlara devammmmmmmm:)))
tabıkısı kuzummmmm ınsallah luzum etmezde bebıslerımız gelir
tam zamanıymış cnm valla sıkı sıkı çalış bakarsınolur
Hehe alemsin bitanem dün acilisi yaptik:) aksamada devammmmmmmm gelir ins tutar ja(((
inş cnm benim meryem suresini de oku arada rabiim nasib etsin hepimize inş :)))
ozaman ilk bebiş haberleri senden alıcaz inş
Ins ja bilmiyom cok umitsizim;( ne yalan söyleyim senin adetin nezaman bakim
ümitsizlik yok ümitsizlik yok çalışmalara devam olucak inş :))) 3 4 güne gelmesi lazım cnm :)
Ins gelmez:))))))
Aynen calismalara devam ❤️
Peki Nasilsin bugun neler yaptin bakim
iyiyim cnm ilacın etkisiymiş herhalde o bulantılar bugün bulantım falan yok gayet iyiyim :) arkadaşıma gittim bugün oda 8 aydır uğraşıyor bebek için işi bıraktı geçen hafta biraz da dinlenim diye bebek yapmaya uğraşıcam artık tamamen diyoranlican birtek biz değiliz böyle :) sen nasılsın nasıl geçiriyorsun gününü evde :) ben sıkılıyorum çok yaa işe gitmek istiyorummm
Anlamiyorum ja burdada Kactane var yapipda tuturmiyan nedense acaba merak ediyom gercekten bu sene Baya cocuk isteypde olmiyanlar cok tuafvallah esimlen gezmeye gitti Eve Geldim Pizza yaptim öyle yedik esim öyle uyudu koltukda Bende Topa bakiyom bide öyle formda geziniyom yok Kiz pek sikilmkyom cünkü esim 1 sonra hep evde yani beraber biseler yapiyoruz cikiyoriz geziyoruz herseyi beraber yapiyoruz o yüzden zaman geciyor :))
Inanirimevet bu yılda var bir iş ama hadi hayırlısı :) benim eşimde aksam 8 de geliyor hafta sonu evde geziyoruz ama ben evde alışık değilim ya böyle evde kalınca sanki kafam çalışmıyor gibi geliyor bana
Inanirimen azindan ama arkadasin felan filan var disariya ciksan hemen biri var o yönde burasi kötü Ben Gecen sene baska seihirde gelin Geldim buraya ve kimseylen Arkadas edinmedim cok irenc insanlar hep cevrede o yüzden esimin erken evde olmasi avantajli benim icin yoksam kafayi yerdim cok sükürki esim erken geliyor ... Bunaldim zaman ayleme gidiyoruz :))) öyle iste
ay cnm benim almanyaya dayıp gelip gidiyor benim de çok farklı insanlar kolay kolay öyle arkadaş olmazlar bizim gibi sıcak kanlı değilller diyordu :) bizde niyetlendik eşimle öyle bir gidip görsek mi yaşasak mi diye ama çok iyi değilmiş sanırım :)
Ben almanyada büyüdüm icin tr de yasiyamam hani tatil icin süper ama almanya cok alistim 5 yasinda Geldim anlican tr den pek bise almadim sadece izine gelin gudioUm okadar 3 haftadan Fazlada duramiyom almanyayi özlüyom....
cnm benim sen oradan büyümüşsün oradan daha iyi yer olmaz ki sana :) ne olursa olsun insanın büyüdüğü yer en güzeli gelir insana :) bizde burda yaşadık ya hep başka yerde yaşayamayız gibi geliyor işte :)
cnm bir kek çekti arada bir kek ypim dedim fırına attım şimdi :))Aynen Güzelim :))
cnm bir kek çekti arada bir kek ypim dedim fırına attım şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?