- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Hayilsi Gülüm inssss
Benimde 06 son regelimdi:)
Simdi yumurtalama günlerim:))))
Ins bu ay tutar :)) hhheheh bakalim dir Bekle Askim hani belki hamilesin zarar olur bebise sen Bekle ins güzel müjdeli Hbr gelirsin:))
sanmıyorum her ay avuntu işte:)
secido cnm reglin ayın kaçındaydı kaç günün var daha gelmesine :)
Hmm ins faydasini görürsün ve müjdeli haberler getirisin:))
sanmıyorum her ay avuntu işte:)
canım gectı benımkı ama benım yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olabılıyor demekkı yıne kıstım oldu
üzülme cnm daha kırmızıları görmediğine göre ümit var demektirtesti erken mi yaptın yoksa:)
Sen Yine pes etme belli olmaski:))))
yoo regl gunum gecmıstı 11 ınde yaptım
cnm bence bir dr a git ozaman yine de belli olmaz benim bir arkadaşım var 3 çocuğu var üçünde de testler hep negatif çıkmıştı ama kanda hepsi pozitif çıkmıştı :)
canım benım benı oyle seyler vurmaz:) emınımkı negatıftır
sen klomen mi kullanıyorsun o kist yaptırıyor diyorlar
yok benım kıler catlamadıgı ıcın kıst oluyor ama kotu degıl bazen gıdıyorum kendılıgınden kaybolmus yada adetle atıyorum hormonlardada sorun yok ama catlamıyor
su kisti herhalde onlar tehlikeli olmuyor :) çatlatma iğnesi vurmadı mı dr un :)
yok oda daha zamet etmedıguya en ıyı doktor cayca gıdıp yolca gelıyorum
bebek çalışmalarına yeni başladıysanız belki kendiliğincen çatlar diye bekliyordur istersen başka bir dr a da görün:) benim dr da yasmin verdi doğum kontrol hapı başka bir dr önerdiler bana ona gittim oda ne gerek var gel yumurtana bakalım dedi :44: insan kime inanacağını şaşırıyor vallahi
onceden kullandım dogum kont hapını canım adet oldum adetımın bıttıgının ertesı gunu yumurtladım ve kıst oldu benık mahvettı sımdı yıne vereyım dedı kabul etmedımduzenlı ılıskı dedı bakalım artık bu ayda regl olayım 3. gunu gıdıcem soyluycem yumurta takıbı bısı yapsın ıse yarasın
bende 1 ay kullandım ama yüzüm gözüm sivilce oldu hep baş ağrısından kafamı kaldıramadım bu ay kullanmicamgit cnm regl tarihini yaz gelince bende yazarım takip ederiz yumurtalarımızı
of çok fena gerçekten çağrı merkezinde çalışmak çok zor benim bir arkadaş çalışıyor ondan biliyorum helal olsun size yani peygamber sabrı istiyor o iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?