Cocuk sahibi olmak:(

Hayilsi Gülüm inssss
Benimde 06 son regelimdi:)
Simdi yumurtalama günlerim:))))
Ins bu ay tutar :)) hhheheh bakalim dir Bekle Askim hani belki hamilesin zarar olur bebise sen Bekle ins güzel müjdeli Hbr gelirsin:))

sanmıyorum her ay avuntu işte:)

cnm bence bir dr a git ozaman yine de belli olmaz benim bir arkadaşım var 3 çocuğu var üçünde de testler hep negatif çıkmıştı ama kanda hepsi pozitif çıkmıştı :)

canım benım benı oyle seyler vurmaz:) emınımkı negatıftır

sen klomen mi kullanıyorsun o kist yaptırıyor diyorlar

yok benım kıler catlamadıgı ıcın kıst oluyor ama kotu degıl bazen gıdıyorum kendılıgınden kaybolmus yada adetle atıyorum hormonlardada sorun yok ama catlamıyor

yok oda daha zamet etmedı guya en ıyı doktor cayca gıdıp yolca gelıyorum

bebek çalışmalarına yeni başladıysanız belki kendiliğincen çatlar diye bekliyordur istersen başka bir dr a da görün:) benim dr da yasmin verdi doğum kontrol hapı başka bir dr önerdiler bana ona gittim oda ne gerek var gel yumurtana bakalım dedi :44: insan kime inanacağını şaşırıyor vallahi

onceden kullandım dogum kont hapını canım adet oldum adetımın bıttıgının ertesı gunu yumurtladım ve kıst oldu benık mahvettı sımdı yıne vereyım dedı kabul etmedımduzenlı ılıskı dedı bakalım artık bu ayda regl olayım 3. gunu gıdıcem soyluycem yumurta takıbı bısı yapsın ıse yarasın

bende 1 ay kullandım ama yüzüm gözüm sivilce oldu hep baş ağrısından kafamı kaldıramadım bu ay kullanmicam git cnm regl tarihini yaz gelince bende yazarım takip ederiz yumurtalarımızı

bende 1 ay kullandım ama yüzüm gözüm sivilce oldu hep baş ağrısından kafamı kaldıramadım bu ay kullanmicam git cnm regl tarihini yaz gelince bende yazarım takip ederiz yumurtalarımızı

tabıkısı kuzummmmm ınsallah luzum etmezde bebıslerımız gelir

of çok fena gerçekten çağrı merkezinde çalışmak çok zor benim bir arkadaş çalışıyor ondan biliyorum helal olsun size yani peygamber sabrı istiyor o iş :)

aynen ya hiç insanlar çalışan olduğumuzu idrak edemiyor malesef küfür eden bağıran çağıran :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…