Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor.
Evet hayatiniz bitecek, siz diye bir sey kalmayacakMerhaba arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Öğretmenim eve atama beklediğim için ertledim. Ama atamam olmuyor. Nasıl olmadi. Eşim ise artık çocuk istiyor haklı olarak. Ne zaman atanacağın belli değil diyor. Ben ise çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum. Bir taraftan yaşım 32 oldu artık geç kalmamak iyim diyorum. Her şeyi geçtim Çocuk sahibi olmak bana çok zor geliyor yani özgürlüğünu çok kısıtlayan, hayatını sadece onun için yaşamanı gerektirecek bir şey gibi. Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor. Bu konuda çocuk sahibi olanlari dinlemek isterim.
Bütün hayatin cocuk oluyor, gece uyurken bile sürekli onunla ilgili şeyler düşünüyorsun, hayatinin merkezi değil bütünü oluyor, sen diye birşey kalmıyor çoğu zaman yüzünü yıkamayı bile unutuyorsun, uykusuz geceler ( hatta bazen günler) sürekli olarak endişe, korku, heran kocaman bir vicdan azabı ama dünyanın en güzel şeyi böyle bir sevgi yok, evladim olmadan aşık oldum sanırdım meğer aşkı hiç tatmamisim, kısaca analık delilik arkadaşlar..Merhaba arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Öğretmenim eve atama beklediğim için ertledim. Ama atamam olmuyor. Nasıl olmadi. Eşim ise artık çocuk istiyor haklı olarak. Ne zaman atanacağın belli değil diyor. Ben ise çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum. Bir taraftan yaşım 32 oldu artık geç kalmamak iyim diyorum. Her şeyi geçtim Çocuk sahibi olmak bana çok zor geliyor yani özgürlüğünu çok kısıtlayan, hayatını sadece onun için yaşamanı gerektirecek bir şey gibi. Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor. Bu konuda çocuk sahibi olanlari dinlemek isterim.
Çocuk sahibi olmak demek herşeyden vazgeçmek demek kendi hayatından yasantindan ben kndi adıma yaziyorum çocuğum var ve herşeyi herkezi karşıma alırım onlar için annelik duygusu tarif edilemez yaşamayan anlayamaz ama olucaksan 2 çocuk 3 yapma benim gibi evin içinde 3 çocukla eşi kalırsın tabi sorumsuz bir eşin yoksaMerhaba arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Öğretmenim eve atama beklediğim için ertledim. Ama atamam olmuyor. Nasıl olmadi. Eşim ise artık çocuk istiyor haklı olarak. Ne zaman atanacağın belli değil diyor. Ben ise çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum. Bir taraftan yaşım 32 oldu artık geç kalmamak iyim diyorum. Her şeyi geçtim Çocuk sahibi olmak bana çok zor geliyor yani özgürlüğünu çok kısıtlayan, hayatını sadece onun için yaşamanı gerektirecek bir şey gibi. Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor. Bu konuda çocuk sahibi olanlari dinlemek isterim.
Ben 36yasimda anne oldum eğer bir destekcin yoksa gerçekten özgürlüğe bay bay canımMerhaba arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Öğretmenim eve atama beklediğim için ertledim. Ama atamam olmuyor. Nasıl olmadi. Eşim ise artık çocuk istiyor haklı olarak. Ne zaman atanacağın belli değil diyor. Ben ise çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum. Bir taraftan yaşım 32 oldu artık geç kalmamak iyim diyorum. Her şeyi geçtim Çocuk sahibi olmak bana çok zor geliyor yani özgürlüğünu çok kısıtlayan, hayatını sadece onun için yaşamanı gerektirecek bir şey gibi. Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor. Bu konuda çocuk sahibi olanlari dinlemek isterim.
Şu kadarını söyleyeyim 2 evlat sahibi bir anne olarak "Annelik akıl kârı bir iş değil".Bir insanın başka bir insanı bu kadar sevmesi sevebilmesi başlı başına delilik. Ama nasıl tatlılar bal balMerhaba arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim ve henüz çocuğum yok. Öğretmenim eve atama beklediğim için ertledim. Ama atamam olmuyor. Nasıl olmadi. Eşim ise artık çocuk istiyor haklı olarak. Ne zaman atanacağın belli değil diyor. Ben ise çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum. Bir taraftan yaşım 32 oldu artık geç kalmamak iyim diyorum. Her şeyi geçtim Çocuk sahibi olmak bana çok zor geliyor yani özgürlüğünu çok kısıtlayan, hayatını sadece onun için yaşamanı gerektirecek bir şey gibi. Saçma gelebilir ama çocuk olursa benim hayatım bitecek gibi geliyor. Bu konuda çocuk sahibi olanlari dinlemek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?