Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
Yaslar kac?Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
25-27Yaslar kac?
Öncelikle 3 aylık evlilik aşırı erken ama siz karar verdiyseniz diyecek bir şey yok. Hamilelik için çalışmalara başlamadan doktora gitmeniz gerekiyor. Gerekli testler, takviyeler için.. Folik asit başlamanız gerekiyor mesela..Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
Ne zaman çocuk isteyeceğimiz benimle eşimi ilgilendirir. İster ilk geceden isteriz istersek daha sonraÇok geç kalmışsınız keşke ilk geceden düşünseydiniz. Mutlaka hemen dr.a gidin!
Ne zaman çocuk isteyeceğimiz benimle eşimi ilgilendirir. İster ilk geceden isteriz istersek daha sonra
Sizden beni anlamanizi istemedim zaten. Konu hakkinda bilgisi olandan yardım istedim sadeceYok canim ne acelesi? Doktora gitnek icin 3 ay beklenir mi inanamıyorum?
Atli mi kovaliyor anlamıyorum. Evliligi oturtmadan cocuk yapanlari hicbir zaman da anlamicam.
Evet3 ay önce nişan attığınız kişi ile mi evlendiniz?
Yaklasık üç aydır evliyim iki aydir da çocuk sahibi olmak istiyoruz. Gecen ay olmadi bu ay da adet dönemine on gün kala test yaptım negatif çıktı. Sizce acelemi ediyorum yoksa bir doktora görünmeli miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?