Kayganlaştırıcılar sperme zarar veriyormuş mümkün mertebe kullanmayın en azından yumurtlama günlerindeMerhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.
Doktora git... Virüsü bırakın gidin lütfen...Merhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.
Zeytinyağı surersiniz .mantarda kuruluk yapar mantarınız mi var acabaCnm vajinal kuruluğum var cnm cok yanıyo o yuzden. Esim kullanmak zorunda kalıyor.
Bu arada bende samsundayımMerhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.
Kayganlaştırıcı önerilmiyorMerhaba canlar. Ben samsunda yaşıyorum 37 yaşındayım. Ev hanımıyım. 10 aylık evliyiz, ilk günden beri çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak henüz başarılı olamadık. Ovülasyon günlerimi takip ediyorum. Doktora da henüz gitmedik malum virğsten dolayı. Size sormak istediklerim bu süre normal mi? Kayganlaştırıcı kullanmamıs yanlıs mı? Simdiden cvplarınız icin tskler.
Evet kan alacak reglin 2.günü fsh,lh,estradiol prolaktin vb değerlere bakılır doktor hamilelik isterseniz alttan vajinal ultrason yapar tahlil sonuçlarına gore yumurta büyütücü ilaç başlayabilirDoktora gittiğimizde bize ilk ne tetkikler yapacaklat kan fln mı alacak?
Canım sen tüp bebek yaptıracaktın galiba naptın yaptırdın mıDoktora gidin siz de eşiniz de sorun yoksa denemeye devam edersiniz. Varsa çözmeye çalışırsınız.
Daha raporum bile çıkmadı beklemedeyiz. Sanırım pandemi yüzünden bekletiyolar.Canım sen tüp bebek yaptıracaktın galiba naptın yaptırdın mı
Anladım canım hayırlısı olur inşAllah, ne yapmayı düşünüyorsun pekiDaha raporum bile çıkmadı beklemedeyiz. Sanırım pandemi yüzünden bekletiyolar.
Bekliyorum şu an raporu umuttepeden. Yine orda yaptırmayı düşünüyorum.Anladım canım hayırlısı olur inşAllah, ne yapmayı düşünüyorsun peki
Tabiki kullanmanız gerekiyorsa kayganlastici kullanmalısınız. Piyasada su bazli cok guzel jeller varCnm vajinal kuruluğum var cnm cok yanıyo o yuzden. Esim kullanmak zorunda kalıyor.
Hayırlısı olsun kuzumBekliyorum şu an raporu umuttepeden. Yine orda yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?