Merhaba arkadaslar
- Siteye yeni uye oldum tum arastirmalarim sonucunda hep bu siteden uye olmadan da olsa bilgi aldim bu gune kadar. Sonunda uye olmaya karar verdim.
Sizinle paylasmak istedigim yardimlarinizi istedigim konuya gelirsek eger ; esim ve ben 31 yasindayiz.15 aylik evliyim . Evliligimin ilk 3 ayinda dogum kontrol hapiyla onu takip eden 2 ay ise esimin korunmasiyla korunduk. 10 aydir korunmuyoruz . Artik bi gariplik var en iyisi doktora gidelim diyerek doktor yollarina dokulduk kadin dogum da yaptirdigim testlerimde hic bir sikinti cikmadi. Hormanlarim da tuplerimde ve sonunda doktor hic bir sorun yok uroloji bolumune esini gotur dedi. Urolojiye de gittik esimde de hic bir sikinti cikmadi sperm sayisi hareketi kalitesi hersey normaldi. Doktor maceramizi bitirdik ve beklemeye basladik 2 aydir adet dongulerini kontrol ederek iliskiye giriyoruz ama hala beklemedeyiz. Cogu sitelerde karisimlar oneriler okuyorum ama guvenemiyorum sonunda bi siteye katilmaya karar verdim. Ise yarayan dogruluguna inandiginiz onerilerinizi benimle paylasir misiniz ?