• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk sahibi olmak isteyenler burya:)

benim eşimde panik olsa keşke çok rahat yaa olur olur diyo geciyo dr. sperm testi yaptırın isterseniz dedi o zaman biraz stres oldu ama 1 yılı doldurmaya karar verdik olmazsa gider heralde...inş. gerek kalmaz tabi

mrb bayanlar bende 8 ay oldu hamile kalamıyorum ustelik 2 kez klomen kullandım artık moral bozukluğu yasamaya başladım doktor hıç bi sorun görmedi ama neden olmuyooooorrrrrrr ?

bende 3.5 yıllık evliyim. 2 yıldırda deniyoruz halimi düşün artık... bi şey sorucaktım eşin doktora gitti mi?

kaç gündür bu sitede kayboldum taaa 2009 mesajlarını okudum bende çocuk sahibi olmak istiyorum uyguladığınz kürler vs yaa başka yöntemler varsa lütfen bilgi verin.

canım bende 4 yıllık evliyim ve 5 aydır bebek için çalışıyoruz :)) doktora gitiik ne eşimde ne bende sorun çıkmadı ama olmadı hala doktor ovulasyon gününü takip et ve gün aşırı ilişkiye gir dedi bende hem ovulasyonu takip edip hemde doğal olarak bişiler araştırmaya başladım bu ay öyle uyguladım inşallah tutar prof. dr. ibrahim saraçoğlunun spermler için keçiboynuzu kürü var onu yapıyorum eşime çok iyi geldi eşim diyo farkı hisediyorum çünkü gün aşırı ilişkide sperm kalitesi önemli oldugu için bu kür iyi gibi geldi bana denemekten zarar gelmez doğal sonuçta kadınlar içinde incir kürü varmış ama hiç bakmadım ona hepimizin hakkında hayırlısı olsun

hayır eşim henüz doktora gitmedi doktorumuz acale edecek bi durum olmadığını söyledi isterseniz gidin dedi eşime ama bi biraz daha beklemeye karar verdik

Folic asid kullanan var mi? Ne zamndan itibaren kullanilmali?

Folic asidi hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlaman lazımmış ..Bende geçen kan tahlili için doktora gittim o zaman bana folic asid verdi kullanıyorum şimdi.. Doktoruna görün o verir sana zaten..

Back