Cocuk sahibi olmak isteyenler burya:)

inş en kısa zamanda olur canım hepimiz istiyoruz zamana ve morale ihtiyacın olcak

canım merhaba tek değilsin tabiki de ama senin için biraz erken değil mi tabi bu senin kararın gerçi benim ilk evlendiğim aklım olsaydı bende hemen isterdim şimdi olsun diye kaç takla atıyoruz sen kendini sakin tutmaya çalış stres bir numaralı düşman ona göre düşünmemeye çalış düşündükçe zorlaştırırsın işini bizde çok düşündük niye olmuyor diye ilk zamanlar ağlamıştım bile ama ağlamakla olmuyormuş herşeyin bir zamanı var doktora gittin mi hiç?

Merhb..yas geregi artik beklemnn mantiksz oldugunu dusunduk..yapicklarimiza,bebegimiz engel degil tam tersi simdiden sorun olmktan cikrmk istyrz..tabi hersey kismet:)
Doktora gitti hersey norml dedi..reglm cok uzun surdu bu ,hmde gec oldum..10 gndr dewm ediyrnorml dedi dktr..onun disnda napmm gerk bilmiyrm,yatktan hmn kalkma,diyrlr ,bu nekadr yardmci hamile,kalmk icn bilmiyrm

bende denedim onları ama olmadı vericek olan Allah yatsanda kalksanda verir canım ovulasyon testlerinden denedin mi hiç

kaç gündür bu sitede kayboldum taaa 2009 mesajlarını okudum bende çocuk sahibi olmak istiyorum uyguladığınz kürler vs yaa başka yöntemler varsa lütfen bilgi verin.

Bebegi 3 aylik olan arkadasinla konustum bugun..yastik koyman gerekiyr,sonrasindaysa ayaklarini dikip biraz beklemek lazimmis..o boyle taptiktan sonra hamile kalmis..inanmiyrdum ama o da,soyleynce eminim bisry vardr,dedim

mrb bayanlar bende 8 ay oldu hamile kalamıyorum ustelik 2 kez klomen kullandım artık moral bozukluğu yasamaya başladım doktor hıç bi sorun görmedi ama neden olmuyooooorrrrrrr ?

mrb bayanlar bende 8 ay oldu hamile kalamıyorum ustelik 2 kez klomen kullandım artık moral bozukluğu yasamaya başladım doktor hıç bi sorun görmedi ama neden olmuyooooorrrrrrr ?

çok üzerine gitme rahat bırak kendini kasma ve illa oalack şeklde davranma cnm.psikolojikde olablyrmş hiçbi sorun olmadnda bi yakınıma doktr öyle demiş..acele etmeyn inş zamanla olur ALLAH ne zaman istrse o zaman verir inş..dualarım siiznle...RABBİM her isteyene nasip etsin ..(AMİNNNNNN)

Hemn en kotusunden dusunme,strese girme sakin..bnimde moralim cok bozuk,simdi daha sakin dusunmeye calisiyrm..
Iyi beslenmek cok onemliymis,dr onu da soyledi..

bende de aynı durum var 3 yıllık evliyim eşim asker. doğum kontrol hapını bırakalı 1.5 yıl oldu ama hala hamile kalamıyorum. böyle giderse boşıcak valla herif beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…