COCUK OLDUKTAN SONRA SIZIN KOCALARDA MI BÖYLE OLDU :(

Iki kurus ben de kenara atayim diyorum cok paracisin cimrisin kelimelerini ben de duyuyorum. cok uzucu. Bunu duymamak icin ne yapmak lazim ben de yeri gelmisken sorayim.
biz fazla şey istiyoruz onlara göre onlar paracı kadın tanımamış

Açık açık konuşun bunun başka yolu yok.
Bebeğiniz çok erken olmuş. Evlenince işler değiştiği için emin olmadan yanlışlar düzeltilmeden çocuk yapılmamalı.
1 tane var 2.yi bu durumda kesinlikle düşünmeyin bile.

Madem ayılaştı eskisi gibi eski haline dönüştüreceksin.
Ise bırakırken öpmüyo mu ? Yanağını uzat öpmek zorunda kalsın.

Yapmadığı herşeyi emrivaki yoluyla yaptır ki eskiyi hatırladın.

O kibar adamın karşısında bakımlı güzel kibar anlayışlı bi Kadından yine öyle ol.

Kendin değiştiysen onunda değişmesi normal.

Belki de çocuk olduktan sonra eskisi gibi istediği gibi kafa dinleyemediģi için dırdırlanıyordur,uykuları bölünuyor falan ya .Ama zaten çocuk olduktan sonra her şey değisiyor,bütün düzen gidiyor ister istemez.

aynen böyle oldu. bazı modeller böyle demekki. tabi garantiye aldı ya beni. ama benim sabrım dolmak üzere. haberi yok.

ah cnm ah.o sevgiliyken nisanliykenki haller evlenince kalmiyo..neden cnku artik ceptesin elde etmek icin savastigi bsey klmadi..hele bde cocuk oldumu iyice degisiyo hersey..ben buna cok zor adapte oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…