Çocuk Okulda Öğrenciler Tarafından Dövüldüğünde Napmalı?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Günaydın kızlar

Dün akşam oglum okuldan geldiğinde yüzü allak bullaktı. buarada oğlum 5.5 yaşında 1. sınıfa gidiyor

Yan sınıftan 5 kişi merdivenlerden çıkarken içlerinden bazıları düşmüş, benimkide arkalarındaymış onun düşürdüğünü düşünüp oğlumu dövmüşler(tekme tokat). Oğlum çok ağlamış. öğretmenine söylemiş öğretmen almış benimkini sınıfa götürmüş artık görmedimi ya da korktumu bilmiyorum göstermemiş çocukları.

Daha sonra öğretmen oğluma para vermiş kantinden kendine su al demiş , suyu alıp dönerken yine yakalamışlar benimkini . tekme vurmuşlar bacaklarına , poposuna.Öğretmen nöbetci oldugu için öğretmenleriyle konuşamamış.

Hayal ediyorum sen vurdunmu onlara dedim. Vuramadım 5 kişilerdi diyor. ama eminim sinmiştir belkide oradan durmadan kaçmaya çalışmıştır sanmıyorum ki vurmaya çalışssın.
Haliyle bizde çok üzüldük ben cok etkilendim.

Oğlum okula gitmek istemediğinden bahsediyor. artık tenefüse çıkmıcam 1. molada resim yaparım , 2. babam gelsin.
3 molada yine resim yaparım 4. molada sen gel diyor.

Ben onun tırnaklarını bile uyurken kesiyorum . bir oyun sırasında olsa arkadası olsa dövüşürler barışırlar buna karışmam ancak bu başka sınıf cocukları tuvalettede sıkıştırabılırler oglumu.

buarada onlarda 1. sınıf.

Napmalımıyım bugun eşim okula gidecek ama napıcak emin değilim daha sonra annem gizliden gizliye okulda kalacak. Yine bişey olursa naparım bilmiyorum.

Napmalı bu durumda . eşim direk müdüre çıkacak , aileleri mi çağrılma lı?
Haydut gibi çocuk yetiştiren ailelerle ne konuşulur ki

Siz napıyorsunuz veya doğrusu nedir ?

Ay hadiya yavrum benim Kıyamam en korktuğum şey biliyomusun.... Diğer çocuklarda kalabalık oldukları için birbirlerinden güç almışlardır. Malesef sessizce gördülerse hep yaparlar.

Ay hadiya yavrum benim Kıyamam en korktuğum şey biliyomusun.... Diğer çocuklarda kalabalık oldukları için birbirlerinden güç almışlardır. Malesef sessizce gördülerse hep yaparlar.
E napcaz böyle. Napsak ki
pusuya yatıp yıne bırseyler yaparlarsa cocukları mudurun odasınamı goturmelı
sınırım bozuldu ya.
Ege emınımkı acayıp gucendı
ayrıca okulada gıtmıcem dıyor bılmıyorum bakalım napcak

Cirkeflik edin.
Ciddiyim.
Birinci sinif cocugu oglun gibi olur, digerlerinden anca ipsiz sapsiz tipler cikar. Ne ara okul acildi ne ara arkadas oldunuz ne ara cete oldunuz. Nefret ediyorum boyle cocuklardan da onlari yetistiren ailelerden de. Tenhada kistir sen dov hepsini diyecegim de olmaz o.
Mudure gidin, tum ogretmenlerle de konusun, aileleri cagirilsin.
Gozleri korksun yani.
Yilanin basini kucukken ezeceksin.
Olayi buyutebildigin kadar buyut.

Oy kıyamam ya :(

Bilmiyorum ki küçük sınıflara bir disiplin cezası falan veriliyor mu? Bir ceza almaları onlar için de iyi olur, magandalığı 6 yaşında yeni başlamışken bırakırlar belki. Ne bileyim, sınıf öğretmenleri tek ayak cezası falan verse?

Herhalde müdür velilerini çağırır ama bu da bir işe yarar mı bilmem.

işte bu çocuklarımıza doğruyu yanlışı öğretmek için göbeğimiz çatlasın sonra birileri çıkıp herşeyi alt üst etsin..

çok geçmiş olsun.. ben diyorum ki ilk sen vurma sakın ama biri sana vurursa sende vur kendini savun bu yanlış değil..

çete olmuş sıpalar belliki.. kesinlikle önce öğretmenleriyle konuşun durum tekrar yaşanırsa aileleriyle görüşmeyi talep edin..

canım ya çok üzüldüm..:( iyotsuztuz iyotsuztuz ya katılyıorum.. bencede olayı büyüt..büyütki bir daha cesaret edemesinler böyle bir şeye:(of kuzum nasıl korkmuştur kim bilir..
bu arada o çocuğa öyle vurularken kimsemi görmemiş..nöbetçi öğretmen görüp su al diyeceğine ilgilenseymiş ya:(off çok can sıkıcı üzücü:(

Cirkeflik edin.
Ciddiyim.
Birinci sinif cocugu oglun gibi olur, digerlerinden anca ipsiz sapsiz tipler cikar. Ne ara okul acildi ne ara arkadas oldunuz ne ara cete oldunuz. Nefret ediyorum boyle cocuklardan da onlari yetistiren ailelerden de. Tenhada kistir sen dov hepsini diyecegim de olmaz o.
Mudure gidin, tum ogretmenlerle de konusun, aileleri cagirilsin.
Gozleri korksun yani.
Yilanin basini kucukken ezeceksin.
Olayi buyutebildigin kadar buyut.
Öylemi dersin
zaten içinden hepsini dövmek geliyor.
Cocuk dövülmesine karşıyım ama önce can napayım :(
Eşim gidecek ama eşim cirkeflik yapmaz mudure konusur emınım mudur paketleyecek esımı bıseye yaramayacak.
Keske ben gıtsem esımde ben hallederım dıyor .

Isın kotusu benımkıyle arkadas olsalar bı dovusurler bu barısırlar ama korkuyorum yanı tuvalette sıktırsalar olmucak yerıne bısey yapsalar maaf oluruz yanı .
of

Okulda bekleyen anne yokmu onlarada söyle göz kulak olsunlar.
Var var ıste dunde suyunu sınıf annesını acmıs bahcedeyken ama ondan sonra olmus elalemın cocugunu kendılerı gıbı gozetmezlerkı :( Hayır bugun gıttık yarın gıttık hep gıdemeyız kı okula. Bende ısten toplantıdan oturu 3 gıbı cıkabılırım anca bugun .

Öylemi dersin
zaten içinden hepsini dövmek geliyor.
Cocuk dövülmesine karşıyım ama önce can napayım :KK43:
Eşim gidecek ama eşim cirkeflik yapmaz mudure konusur emınım mudur paketleyecek esımı bıseye yaramayacak.
Keske ben gıtsem esımde ben hallederım dıyor .

Isın kotusu benımkıyle arkadas olsalar bı dovusurler bu barısırlar ama korkuyorum yanı tuvalette sıktırsalar olmucak yerıne bısey yapsalar maaf oluruz yanı .
of

Esini gazlayip gondersen bir degisme olur mu?
Biraz yiksin ortaligi konusup gelmenin mantigi kalmiyor.
Tuvalette falan sikistiracaklarini sanmiyorum ama oglusunun kendine guvenini yikarlar iste.

Esini gazlayip gondersen bir degisme olur mu?
Biraz yiksin ortaligi konusup gelmenin mantigi kalmiyor.
Tuvalette falan sikistiracaklarini sanmiyorum ama oglusunun kendine guvenini yikarlar iste.
Eşimde çok sinirlendi ama mesela müdür cocuktur yaparlar deseler ben cıkıp gıtmem orada bı orada cıldırırım herhalde esım cıkıp gıdebılır.
aksı gıbı tam oglen yemegınde toplantım var . Aslında ben takıp etmek ıstıyorum beklıceksın bakalım gene olacakmı olmayacakmı 1-2 tenefus benımkıne soylıcem ama cık evladım suradayım ben bı bakayım bır daha vursunlar naparım bılıyorum kafalarını duvara vururum herhalde ya :(

Ben Nooption Nooption gibi yetiştiriyorum, maganda olmasın ama sinik de olmasın

Velileri ve siz bir araya gelip çocuklarla konuşmalısınız hem velilerini hem sizi görürlerse korkarlar
Ben sana vurana vurma dıyorum ıter dusurur kafası gozu patlar okul ortamı hıc guvenlı degıl ondan sonra omru bıllah vıcdan azabı olmasın dıye . ama okul acıldıgından berı sende kendını savun dıyorum vur yıne dıyemıyorum . Nasıl yetıstırıyorlar bu cocukları anlamıyorum ben ya.

Yok yok ben gıtcem bugun olmucak bensız

Eşimde çok sinirlendi ama mesela müdür cocuktur yaparlar deseler ben cıkıp gıtmem orada bı orada cıldırırım herhalde esım cıkıp gıdebılır.
aksı gıbı tam oglen yemegınde toplantım var . Aslında ben takıp etmek ıstıyorum beklıceksın bakalım gene olacakmı olmayacakmı 1-2 tenefus benımkıne soylıcem ama cık evladım suradayım ben bı bakayım bır daha vursunlar naparım bılıyorum kafalarını duvara vururum herhalde ya :KK43:

Annen de gitse esinle?
Yapi olarak buna yatkin mi?

cok gecmis olsun yavrum kiyamam :KK43:
cocugunuza zor durumlarda kendisini korumasini ogretmek gerekiyor,ne yazik ki okul kurs sokaklar cok tehlikeli olabiliyor.
benim esim cok kucukken aikidoya gitmis,simdi de koca adam ama self defense marshal arts`a gidiyor.
kolay kolay sinirlenmeyen sakin biri,merhametlidir ama acil durumlarda ona saldirani al asagi edecek kadar guclu ve hizli..bi oglumuz var biraz buyusun gonderelim kurslara diyor.
ben karsi cikmistim ama zaten kendini koruma sanati ogreten yerler dovusmenin,dovusu baslatmanin cok kotu bisey oldugunu,bu hareketlerin savunma sirasinda karsi tarafi cok hirpalamadan etkisiz hale getirecegini ogretiyorlar.
ilerisi icin bi dusunun derim,malesef bugunku cogu cocuk cok agresif,o izledikleri manyak filmlerden mi bilgisayar oyunlarindan mi bilmiyorum ama cok acimasiz ve vahsi olanlar var..
bi sekilde kendilerini korumalari gerekiyor ve boyle mafya gibi dolasan el kadar bebeler cocugun ozguvenini yerle bir edebiliyor.

Ben sana vurana vurma dıyorum ıter dusurur kafası gozu patlar okul ortamı hıc guvenlı degıl ondan sonra omru bıllah vıcdan azabı olmasın dıye . ama okul acıldıgından berı sende kendını savun dıyorum vur yıne dıyemıyorum . Nasıl yetıstırıyorlar bu cocukları anlamıyorum ben ya.

Yok yok ben gıtcem bugun olmucak bensız

Bence de git tek tek göstersin çocukları, onların öğretmeni ile görüş velilerine not yazsın okula gelsinler

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Mutlaka en yakın zamanda siz de okula gidin ve diğer çocukların velilerini müdür aracılığıyla okula çağırtın. Bütün bunlar olurken o katın nöbetçi öğrencisi neredeymiş? Okullarda normalde her katta bir nöbetçi öğretmen olmak zorunda.

Back
X