Çocuk odasını hangi odaya yapmalıyım?

CAVIDAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
188
0
5 yaşında bir oğlum var yeni bir ev aldık odalar bir koridorda ve koridorun sonundaki oda yatak odamız olacak,yatak odasının camı yanındaki odanın balkonuna bakıyor biraz "L" şeklinde bir yerleşimde denilebilir, balkonlu odaya bitişik olan bir oda daha var yatak odası belli.Sizelerden yardım almak istediğim konu şu arkadaşlar oğlumun odasını yatak odasının bitişiğindeki balkonlu odaya yapsam uygun olurmu?? yoksa yatak odasının bitişiğini oturma odasımı yapmalıyım.:uhm:

baya bir karışık anlattım kısslar farkındayım sizce çocuk odası nerde olmalı yatak odasına bitişik odadamı,yatak odası ve çocuk odası birazcık nasıl derlek içerlek olması ve bitişik olması daha iyi olmazmı sizce, eğer yatak odasının yanını oturma odası yaparsam odanın hemen karşısı banyo olacak ve baya koridorun sonunda kalacak kafam karıştı bana fikir verin canlarım :kedi::uhm:

Bide eeeee yeter artık demzseniz ufacık ama ufacık bir soru daha,oğlumun genç odası turuncu gri hep fıstık yeşili boyuyoruz bu sefer sizce ne renk yapabilirim??????şimdiden teşekkür ediyorum kısslar iyiki varsınızzz:enbuyukkk:

tam anlayamadım cnm ama bence balkonlu odayı oturma odası yap benımde evım anlattıgın sekle benzıyor ordan yola cıktım

evimde 3 tane balkon var biri mutfak,diğeri salon ve yatak odasına bitişik odada. oturma odasını balkonsuz odaya yapsam olmazmı??? Sizce yatak odasına bitişik oturma odasımı uygun olur çocuk odasımı böyle sorarsam daha az kafanız karışır.(ben pek tarif konusunda yetenekli değilim küçük bir itiraf,adreste tarif edemem hiç :1rolleyes:)

ya ne bılım bence balkonlu oda oturma odası ıcn daha guzel olur cocuk odasıda okadar uzak olmaskı zaten aynı korıdordaymış odalarınız

mesela benım oturma odam yatak odamla bırlesık cocuk odası onun yanı

aslında dediğin doğru peki oturma odasını balkonlu odayı yaparsam biraz içerlek olacak koridorun sonuna doğru ve banyoyla karşıkarşıya olacak.Gelen misafirler için abes bir görüntü oluştururmu,yani daire kapısından girince dik karşıda balkonsuz odayı görüyorsunuz koridorun başı olduğu için bu birazcık daha koridorda otalarda ve taka odamızla yanyana vallahi ne zormuş bu dizayn işleri düşün düşün çıkamıyorum işin içinden sizlere danışayım dedim

mesela benım oturma odam yatak odamla bırlesık cocuk odası onun yanı
işte benimkide öyle olacak oturma odasıyla yanyana yatak odası oturma odasının diğer yanıda çocuk odası çocuk oadsının yanı salon ve salonun yanı mutfak böyle uygun olurmu diyorusn şimdi yerleşim

X