Çocuk Odasına Halı

selina79

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
1.489
2
ben kızım odasına yeni bir hali almak istiyorum. Siz nerden aldiniz ve fiyatlar nasil? Ben fazla tüylü olmayan, temizlemesi kolay birsey ariyorum.Kızım hamur oynuyor yapısıyor falan, ondan az tüylü olursa daha rahat ederim. Fikirlerinizi bekliyorum

canım çocuk odasında halı pek tavsiye edilmiyor biliyorsun, alerjiye neden olduğu için, ama çıpak zemin de benim hoşuma gitmiyor. bu nedenle ben ikea dan renkli çocuk odası kilimi aldım, sürekli makinada yıkıyorum,çok rahat oluyor, orada ince halılar da var onlar da yıkanıyor olabilir, ikea ya bir bak istersen derim.

ben halı döseme yaptım ve sonradan cok pisman oldun kızım cok alerjik benimde toz alerjim var zaten. 14 günde bir yıkanıyor halı ama bana yetersiz geliyor ondan onu cıkartıp ortaya birtane oyun halı düsünüyorum. hic halı koymasam sürekli yerde oturcak oda olmaz yerler soguk. Aslinda senin dedigin cok mantıklı ögle birseyde düsünebilirim , gecen gün gittigimde orda birtane pembe görmüstüm ama o galiba halı tarzi biseydi makineye girmez. Cok sagol canım

ben yere shaggy lerden almıştım ama zaten nil şu anda pek odasında takılmadığı için hele ki bizim evler klimayla ısındığıdnan yerler çok soğuk olduğundan yere hiç hiç koymadığım için halı sadece aksesuar bizim oda da

X