• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çoçuk kıyafetlerı oyuncaklar

orgu, pembe bebeği, arıyı, mıcky fare yi almak ıstıyorum bebegım var fazla bakamıyorum eger ozel msj. Hakkınız var ıse ozelden tel.ınızı gonderın alısverısı kısa surede tamamlayalım benım ozel msj. Hakkım yok :( teşekkurler

yeşilli pembe bebeği bır arkadaşa soz verdım dıgerlerı ıcın konuşalım ben sıze ozelden telımı atarım bırazdan

Canm besik bowling lamba bebek su tabancasi bunlar birde biseyvsormustumda unuttum;) he birde ayakkabi konunu bulamadm

dünden beri senden cevap bekliyorum yünlü arkadaşım ya hala hesap no göndermedin ilk ben yazmıştım hatırlarsan özelden de yazdım gönderdim :((

dünden beri senden cevap bekliyorum yünlü arkadaşım ya hala hesap no göndermedin ilk ben yazmıştım hatırlarsan özelden de yazdım gönderdim :((

arkadaşım ben sana msj yolldım hatta otekı konumda alıntı yaparak cvp ta verdım .evet dun sordun ve sonra kayboldun 2-3 saat bekledim senden cvp gelmeyince başka bır arkadaşa verdım maalesef.
maalesef benımde ınsanları cok fazla bekleme lüksüm olmuyor ama arkadaşlar ayır aksam yada sabah donerım dıyınce onları bekliyorum ama cvp gelmeyince yapacak bırseyım kalmıyor maalesef

arkadaşım ben sana msj yolldım hatta otekı konumda alıntı yaparak cvp ta verdım .evet dun sordun ve sonra kayboldun 2-3 saat bekledim senden cvp gelmeyince başka bır arkadaşa verdım maalesef.
maalesef benımde ınsanları cok fazla bekleme lüksüm olmuyor ama arkadaşlar ayır aksam yada sabah donerım dıyınce onları bekliyorum ama cvp gelmeyince yapacak bırseyım kalmıyor maalesef

ben sana özelden mesajü attım gelmedi mi onayladım ıbanını istedim yarın eft çekerim dedim :((

Back