Çocuk Kitapları (Yeni kanlar)

Evet kitaplarımı aldım
Fıstığım için Çocuk Kalbi ni aldım
2 tane vardı biri kalın diğeri daha özet ince
Ama ben onu okumaktan sıkılmayacağını
ve hatta benim hediyem olduğu için bile
büyük hevesle okuyacağını düşünerek kalın olanı aldım
Birde günlük sahibi küçük çocuğun yaşamının ayrıntılarını kaçırmasın
madem okuyacak kitabı :kahve:
Paşam içinde hem öğretici hem ilgisini çekip bağlayıcı olsun diye Hayat Değiştiren Küçük Bilgelik Öykülerini aldım
Kısa kısa oluşları sıkmayacaktır
Çünkü malum erkek çocuğu
Bide bi küçüğüde erkek felaket hareketliler
Emez yardımların için tşkr ederim
İlk defa birien özelliklede bi çocuğa kitap alıyorum
Ve bu şimdiden çok hoşuma gitti
Bide onlar beğenir hemen okumaya koyulularsa değmeyin keyfime:dance:

çocuklar için kitap tavsiyeleri var ancak ben aylık iki adet dergi önereceğim
7 yaşından büyük çocuklarınız için TÜBİTAK'ın aylık çıkardığı profosyonel bir popüler bilim dergisi her ay farklı bir konuyu ele alıyor ve çocukların bir solukta zevkle okuduğu bir dergi.aylık abonelik yada netten abonelik tercihleri var daha ayrıntılı bilgi için
adresinden öğrenebilirsiniz.

Ne Var, Ne Yok

Buluş Şenliği'nin Ardından

Simit ve Peynir'le "Bilim insanı Öyküleri"

Trik Trak, Trik Trak Olur mu Hiç Çalışmamak?

Zaman Yolculuk
Biraz düş kurmaya ne dersiniz? Bir zaman makineniz olduğunu düşünün. Çok hızlı hareket eden ve sizi geçmişe götürebilen!.. Bu makineyle neraye, hangi zamana gitmek isterdiniz?

Işık Deneyleri

Ne Var, Ne Yok

Buluş Şenliği'nin Ardından

Simit ve Peynir'le "Biliminsanı Öyküleri"

Trik Trak, Trik Trak Olur mu Hiç Çalışmamak?

Zaman Yolculuk
Biraz düş kurmaya ne dersiniz? Bir zaman makineniz olduğunu düşünün. Çok hızlı hareket eden ve sizi geçmişe götürebilen!.. Bu makineyle neraye, hangi zamana gitmek isterdiniz?

Su Saatleri
Su Saatleri, ilk olarak 4500-5000 yıl önce Mısırlılar tarafından kullanılmış.

Kaguya'dan Fotoğraflar Geldi!

Kakaolu, Vanilyalı, Pek Tatlı!

Kendi Çikolatamızı Yapalım

Aztekler
Aztekler, bundan 800 yıl önce Orta Amerika'ya yerleşmiş bir uygarlık. 1320'li yıllarda Texcoco Gölü'ndeki adaların üzerinde büyük Tenochtitlan ("te-no-çıt-lan" okunur) kentini kurmuşlar.

diğer önereceğim aylık dergi ise "National Geographic kids"
160x200banner.gif

adından da anlışalıcağı gibi National Geographic dergisinin çocuklar için hazırladığı çok özel bir dergi . çocuklarımızı eğlendirirken öğretme yöntemine dayalı yaşadıkları dünyayı ve evreni tanıtan doğa sevgisi aşılayan zevkli bir dergi.
hayvanlar, kainat, doğal bitki örtüsü, çeşitli deneyler, piyasaya yeni çıkan kitaplar ve sinema filmleri hakkında çocuklarımızı bilgilendiriyor. yine 7 yaş ve üzeri çocuklarınız için tavsiye ederim.

Bende kızıma masal kitabı aldım, daha 2 yaşında ama şimdiden kitapları sevmesini istiyorum.
Birde kuzeni eski masal kitabını verdi, biz okuyoruz o dinliyor, bazen kendi kendine birşeyler mırıdanıyor. Bu kitaplarda çok güzelmiş, biraz daha büyüsün, kendi okumaya başlasın hepsinden almak istiyorum valla...

Emeğine sağlık canım, bir kitapla kalmayıp birçok kitap tavsiye etmişsin.
Anneler bu kitaplardan çocuklarınıza alın, hayal dünyası, kelime dağarcığı gelişsin çocuklarımızın...

bilim çocuk dergisini bende tavsiye ederim. abone olamasanız bile bayilerde 3.5 YTL'ye satılıyor. içerik olarak çok kaliteli...kızıma alıyorum ama ne yalan söyleyeyim ben bile okuyorum...

bugün internette gezinirken bi site buldum. 4-10 yaş arası çocuklar için özel kitaplar hazırlıyolarmış. çocuğun adını, arkadaşını, yaşadığı yeri vs. gönderiyomuşsun, ufaklıklar kendi kitaplarının kahramanı oluyomuş. benim hoşuma gitti kuzenim için yaptırmak istiyorum. siteyi verirsem reklama girer sanırım ama ilgisini çeken olursa eğer kişisel çocuk kitapları diye aratırsanır görürsünüz..

Bugün aldım oğluma Çıtır Çıtır Felsefe-Brigitte Labbe-Michel Puech..........
Doğa ve Kirlilik...........

bunu benim kızım da okudu :)

kitapları tavsiye ederken referansınız kim *

sevgiler

nil

Bir dertli soru çocuklarınızı winx barbi ve benzeri dergilerden uzak tutabilir yor mususunz

eski kitaplarımı karıştırırken küçükken çok sevdiğim bir kitabımı gördüm. kemal ateş'in "yitik kuzular" kitabı. sonradan sanırım "çıngırak" adıyla basılmış. çok güzel bir kitaptır. bence mutlaka okusun çocuklarınız. küçükken ablamla benim en sevdiğimiz kitaplarımızdandı.

yanlış yere yazmışım.
Bu ileti silinebilir.

Son düzenleme:
ejderha avcıları okulu serisi nasıl kızlar sizce, çocuğu okuyan ve beyenen var mıbilmiyorumkismile

kızlar yeni kitap önerilerinizi bekliyorum

redhouse kidz yeni kitaplar çıkartmış ing öğretmek için..
bugün aldım bi tanesini kartlar var tavsiye ederim 10 numara...

diğerlerini de alıcam nasipse...

timaşın ''365 günde sevgili peygamberlerimin arkadaşları'' kitabnı aldım çok güsel kuşe kağıd resimli büyük boy kesinlikle alınması gereken bi kitap...

redhouse kidz yeni kitaplar çıkartmış ing öğretmek için..
bugün aldım bi tanesini kartlar var tavsiye ederim 10 numara...

diğerlerini de alıcam nasipse...

timaşın ''365 günde sevgili peygamberlerimin arkadaşları'' kitabnı aldım çok güsel kuşe kağıd resimli büyük boy kesinlikle alınması gereken bi kitap...

merhaba redhousein kitabının resmini yayınlarmısnız ben bulamadım

Saftirik ve Judy Mody'nin kitaplarını önerebilirim. Kardeşim okuyor.

Son düzenleme:
X