Çocuk hayali dahi kurmayan, saman gibi yaşayan eş.. çok mutsuzum.. boşananların yorumlarına ihtiyacım var yeniden.

Kim yanında sigortasız çalışan, insan yerine bile koymadığı bir işçiden çocuk yapar ki. Siz adam için sadece busunuz. Gerçek aşkı bulduğunda, değer verdiği bir kadın bulduğunda dükkanı bile üzerine yapacak ama size hiçbir şey vermeyecek.

Hayır korkum bu değil. Ailemin tek evladıyım ve her açıdan bana destek olurlar eminim biliyorum. Tabiki çalışırım ama bu benim isteğime bağlı olur. Ben eşimin psikolojisi bozulup bizi rahatsız etmesinden zorluk çıkarmasından korkuyorum.

Kirazcim sizin evliliginizde cocuk olmazsa olmaz, yani sart. Bence cocuk olursa duzelir acele etme. Baktin 1.cocukta duzelmedi 2cocuk, olmadi 3 kesin duzelir.

Tam olarak bu sanırım. Tanıdık mutsuzluğu bilinmezliğe tercih ediyorum

Cok haklisin kirazcim esinin psikolojisi onemli bunu onemsemelisin. Hem bosanmak oyle kolay mi? Sen bosan diyenlere bakma bosan diyenlerin hepsi mutsuz ve seni kiskaniyorlar.

Kiraz takılma ya anne babanın kalbi var

Aldatma ve kumar varsa hayatınıza yazık etmeyin derim ben siz yine kendiniz için en iyi kararı verirsiniz umarım ama böyle durumda nekadar çok sevsem de ayrılırdım sizi de borcun harcın içine çekiyor hemde siz eğer çalışıyorsanız sizin emeğinizden faydalanıp başka kadınlara bakıyor olmaz böyle sakın bir şey için ikna edip enerjinizi tüketmeyin ayrılın sadece istemeye istemeye de olsa böyle insanla ömür geçmez üzüldüm gerçekten

Çalışmaktan ne ara vakit bulup gelsin de dediklerinizi yapsın?
Siz bir deneyin bakalım terk edin ailenizin yanına gidin yavaştan tepkisini görün.

Uzulmeyin kiraz bu gun boyle der, yarin gelir esim cok degisti der, obur gun birbirlerini kislanirlar onlarin evliligi de boyle ve gayet mutlular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…