cocuk gibi diyoo yaa :( :)

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
Selaam :)) Kizlar 19 yasindayim, 1.70 boylarinda 80 kiloyum. Güzel oldugumu soylerler :p Yani her girdigim ortamda mutlaka biri farkediyor beni. Ama kacinci kisi oldu hakkimda daha cocuk bu dedigini duydum. Fena kafama takildi. Bu sebepten cekici, seksi ve gercek bi genc kiz gibi gôrünmek istiyorum. Hani bana bi kac túyo verseniz diyorum. Ôpúldùnuzzz :***

"Daha çocuk bu" lafı görünüşünle değil de karakterin, tavırlarınla alakalı olarak söylenmiştir diye düşünüyorum.
Dış görünüşle alakalı olsa yaşını göstermiyorsun gibi şeyler denirdi.

canım aynısını banada söylüyorlar ben de 20 yaşındayım,ne yapsak bi fikri olan yok mu? :KK28: :KK28: :KK28: genelde arkadaşlarım bu yüzden
bana sen hiç yaşlanmıcaksın diyorlar ama genede bu durum beni üzüyor. geçen gün hastaneye gittiğmde doktor bana Sen kaça gidiyorsun bakiymmmmm, dedi. Kaç gösteriyorum diye sordum,8.sınıf veya lise 1 dedi. Halbuki şu an üniversite 3. sınıfa geçtim.2 sene sonra okul bitiyor. üzülüyorum yaa. :110:

evet 170boya 80 kilo fazla değil mi canım bence de biraz kilo ver. ve arkadaşlara katılıyorum tavırlarınla da alakalı olabilir mesela bana da bazen yaşımı söylediğimde şaşırıyolar bi iki yaş daha büyük duruyosun diyolar ama aradan biraz zaman geçince çocuk gibisin veya bu daha çocuk gibi falan diyen oluyo tavırlarımda bişi var galiba:d

Kilondan dolayı şirin/çocuksu duruyorsun bence..

19 yaşında ve 1,70 boyundasın..

şöyle 60-62 kiloya in o zaman ..aaa çocuk bu daha ..demezler bence..

aynenn kılo vermelısınn ve malesef 16-24 yaşa kadar kızlarda sureklı bı ergen ruhu kıkır kıkır vs olunuo cıddı hanım hanımcık agır olmalısın bence..ha nıde yasını buyuk gostermek ıstıosan makyaj ve topuklu ayakkabı buyuk gosterır...ama sana bı abla tavsıyesı ben 25 yasndayım 24 den sonrada kucuk goztermek ıcın ugrasıosun hahahahaaaa:KK52:

X