• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk evliliğin sigortası mıdır?

Bence saçma ya.
Hadi sorunları artırdığını düşünün ki sorumluluk artınca sıkıntıda artar.
Günah değilmi o çocuğa, huzursuz bir yuvada büyüsün.
Bence önce huzuru sigortalayıp çocuk yapmalı...

kişiler evleniyor ve geçimsizlik başgösteriyor
sonra herkes aman çocuk yapta kocan sana bağlansın diyor ve daha
birbirleriyle empati kuramayan anne baba bide çocuğun psikolojisini mahfediyor.
işte bu şartlarda doğan çocuklar büyüdüklerinde ailelerinden nefret ediyor ve
işte sorumsuz ve bunalımdaki gençlik böyle oluyor...

Çocuk sahibi olamayanların ya da olmayanların sigortası yok mu?
Yoksa bu sigorta ya da garanti ,kocasının kendisini aldattığı, dövdüğü, ezdiği ya da evle ilişkisinin kalmadığı durumlarda "yapayım bir çocuk, vereyim eline, onunla oyalansın" diye düşünen bitmiş evliliklerin mağdur kadınlarının mı masalı?

Çocuk evliliğin sigortası değildir tabiki....

Mutsuz,huzursuz,sağlıksız bir ortamda çocuk olmuş neye yarar.

O da harap olduğunla kalır arada.

Çocuk olunca bütün kara bulutlar dağılıp yerlerine pembe bulutlar gelmiyor ki...

bencede çoçuk siğortası değildir evliliğin
çevremde hamileyken bile boşanan eşler oldu
ama çoçuk huzurlu mutlu bir evliliğin neşesi oluyor.
evlendiği bebek taçlandırıyor diye düşünüyorum
.

ne alaka ya öyle olsa çocuğu olan hiç kimse boşanmazdı.
bence anlaşamayan bir çift çocuk yapmamalı ..

ne alaka ya öyle olsa çocuğu olan hiç kimse boşanmazdı.
bence anlaşamayan bir çift çocuk yapmamalı ..

arkadaşa katılıyorum.
çocuk evliliğin sigortası olsa çocuğu olan kimse boşanmazdı.
çocuk yapim evliliğim düzelir diye düşünenleride anlayamıyorum.
öyle bir ortama çocuk getirsen nolacak.
olan çocuğa olacak.

Çocuk sadece sağlıklı ve mutlu bir evliliğin tamamlayıcısıdır. Şeniz
Mutsuz ve geçimsiz bir evliliğin cefakârıdır, en çok acı çeken tarafıdır. :1no2:

peki evliliğinizi sigortaya almak için doğurduğunuz o bebeğiniz büyüdüğünde gözlerinin içine bakarken içiniz cızlamayacak ve hep bi vicdaz azabı çekmeyecek misiniz?
bu amaçla doğan bir insan olmak baya sarsıcı olsa gerek...

sigortaya alınması gereken evlilikten zaten hayır gelmez. kendinizi kandırmak bu.

Çocuk sigorta yapılmamalı.. sonucta bedel ödeyen de yine cocuk olur..
sorunlu bir evlilikte kadınlar tarafından yapılan en büyük yanıs bir cocuk dogurup düzelecegi zannına kapınılması.. halbuki öyle olmazbüyük bedeller yine kucuk omuzlara yüklenir..
ana babalık yaparken kendınden önce her zaman cocugu düşünmek lazım .. evlilik kurtarıucısı degil.

kesinlikle değil.eğer çiftler arasında çözlmeyen sorunlar varsa ve sürekli bir anlaşmazlık içnde ise çocuk yapalımda evliliğimizi kurtaralım denmesi çok cahilce bir düşüncedir.çocuğu yapınca hala sorunlar devem edecek ve olan çocuğa olcak.

bir bebek sornsuz mutlu evlilik var ise doğmalı
yoksa sorunlu bir evliliğği kurtaracak gözüyle bebek doğurmak yapılacak en büyük yanlışlıktır.
işler daha da kötü hale gelecektir ve üstelik artık bu noktadan sonra mutsuz edeceğiniz bir de bebek olacaktır.

çocuk evliliğin sigortası değil evliliğin güzel giden yanlarının göstergesi olmalı ..çocuk yap evliliğin düzelir diyenlere de ayrıca gıcık oluyorum ..öyle saçmalık mı olur ...evliliği kurtarmak için çocuk yapılmaz ancak güzel giden bir evliliği taçlandırmak için çocuk yapılır

ama benım tanıdığım bir kaç çift var,giden kocalrını bu sayade geri çevirdiler..patrunum evlencekti,başak bı kadınlar,karısı hamile diye boşayamadı,ve adam çok değişti çocuktan sonra...ablamda yaptı önceleri tuttu bu numara,haa ablamıda annem falan cok gaza getirdi,eee ne oldu,ağlamak bana düştü,yeğenım baba hasreti çekiyor,sokakata baba diyenleri görünce boynu büküyor,bende annem hergün bağırıyorum,bunun bedelini nasıl ödiceksin diye,,off yaram deşildi..(yap bı çocuk gelir o sana)ahh bu kadınlar....

Back