- 2 Temmuz 2019
- 219
- 227
- 103
- 34
- Konu Sahibi Babydust80
Merhaba öncelikle çocuklarınızla gitmemenizi tavsiye ederim ki kabul edeceklerini sanmıyorum sevgi evlerine. Yurtlara belki. 6 yıllık aile bakanlığında çalışmış biri olarak tecrübelerim ile şunları söyleyebilirim. Sevgi evlerine yiyecek götüremezsiniz. Oradaki çocukların maddi hiçbir şeye ihtiyaçları yok. Her şeyleri devlet tarafından en iyi şekilde karşılanıyor zaten. İkinci el ve ya kullanılmayan eşya gibi şeyleri almazlar.Merhaba herkese
Çocuk esirgeme yurda çocuklarım ile ziyarete gitmek istiyorum , araştırdığım kadar ile devamli olmasza çocuklar üzülur gibi yorumlar okudum. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa yorum yazarmısınız? Bir anne olarak en çok üzüldüğüm nokta kimsesiz çocuklar onlara evdeki oyuncaklar ve kiyafetlerden alıp ziyarete gitsem diyorum. Benim ikiz kızlarım var herşey 2 tane alınıyor , bebeklik eşayları ihtiyaç sahiplerine vermiştim, gitme amaçım onları mutlu etmek bide kendi çocuklarımı da farkendalık yaratmak. Şuan kızlarım daha küçükler belki anlamaz ama yine de beraber oyunar güzel vakit geçiririz diyorum. Adresime en yakın kuruma baktım, hiç olmazsa kargo gönderirim. Tecrübesi olanlar yada fikriniz yazar mısınız?
Biz gelen Gönüllü ailelere hep şuını söylerdik. Biz manevi destek bekliyoruz.
Bir de öyle huzurevi ziyaret eder gibi gelemezsiniz buralara. Resmi gönüllü olmanız gerek onun için de bir takım evraklar var ve başvuran kişi de araştırılıyor hakkında rapor düzenleniyor. Ve gönüllülük süreciniz takip ediliyor. Eğer devamlı olmaz ise ziyaretlerinizi iptal ediyoruz. 15 günde 1 bizim için idealdi. İstanbulda en azından böyle.