- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Babydust80
-
Para yardım yapılır evet ama benim amacım ordakı bir miniğe sarılmak , çocuklarıma sik sik sarılıyorum oz güven geliştiryor ama evet maalesef ziyaretçi kabul etmiyorsa o mınıklere kim sarılırÇoğu yer sevgi evi kavramına gecti. Öyle kolay kolay ziyarete açık olduklarını düşünmüyorum. Yiyecek ve 2. El kıyafet kabul edilmiyor ama para yardımında bulunabilirsiniz. Düşünceniz çok güzel ama pek uygulanabilir durmuyor. Bizde öğrenciyken düşünmüştük sonra huzur evi ziyaretleri yaptık oraya yiyecek vs goturebilmistik
Para yardım yapılır evet ama benim amacım ordakı bir miniğe sarılmak , çocuklarıma sik sik sarılıyorum oz güven geliştiryor ama evet maalesef ziyaretçi kabul etmiyorsa o mınıklere kim sarılır
Bunu araştıracam kusura bakma bende bir yabancı olarak çok fazla bilgiö yok. Bizim memlekette durum biraz farklı gerçi orda da değişmiştir.Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama bir sürü hasta psikopat problemli insan varken o sarılmama kuralı bile çok kıymetli. Koruyucu aile için başvurabilirsiniz hepsi için birsey olmasa da 1 tanesi için çok şey degisir
Bunu araştıracam kusura bakma bende bir yabancı olarak çok fazla bilgiö yok. Bizim memlekette durum biraz farklı gerçi orda da değişmiştir.
Sizin tecrübeniz çok değerli ziyaret etmem pek fayda etmez gibi bu durumda.Goturdugunuz oyuncaklari alırlar sonra onlara verirler sizin vermenize izin vermiyorlar, ziyaretlere izin verilmiyordu, degismediyse. Tabi belki her yerde farklıdır. Çocuklar gelen insanlar bir daha gelmedikleri icin hırçın oluyorlar, psikolojisi bozuluyor yada anne diyebiliyorlar. Ben 16 yıl önce kisa bir sure gönüllü ablalık yapmıştım.
Duzenli gitmediğiniz surece malesef yarardan cok zarar veriyor. 2 3 hafta size kotu davranmaya çalışıyorlar, sonra kabulleniyorlar. Gittiğiniz gun belliyse sizi bekliyorlar, gidemezseniz inanılmaz üzülüyorlar, siz giderken arkanızdan ağlıyorlar. Yakin bulduklarında anne diyorlar, hepsi birden kucağınıza oturmak istiyor, sarılmak istiyor. Hayatimin hem en güzel anıları hem en üzücü anıları malesefSizin tecrübeniz çok değerli ziyaret etmem pek fayda etmez gibi bu durumda.
Okurken o anı yaşıyor gibi oldum beklentiler belliDuzenli gitmediğiniz surece malesef yarardan cok zarar veriyor. 2 3 hafta size kotu davranmaya çalışıyorlar, sonra kabulleniyorlar. Gittiğiniz gun belliyse sizi bekliyorlar, gidemezseniz inanılmaz üzülüyorlar, siz giderken arkanızdan ağlıyorlar. Yakin bulduklarında anne diyorlar, hepsi birden kucağınıza oturmak istiyor, sarılmak istiyor. Hayatimin hem en güzel anıları hem en üzücü anıları malesef
Ben 3 4 yas grubuna ablalık yaptim, annesi 6 ay mi 8 ay mi hic görmeye gelmemiş bir minnagim vardi. Her gun camda annesini bekliyordu,annem gelicek diyordu. Grubun en hırcini en sorunlusuydu. En son o kaynaşti benimle, evlenince evlat edinmeyi cok istemistim onu. Ordan eve giderken bi bahaneyle çıkartırlardi yanlarından. En son günümde benim ufaklik tuvaletteymis beni giderken gördü, gitme abla diye çığlıkları hala kulaklarimdaOkurken o anı yaşıyor gibi oldum beklentiler belliçok duygusal bir dönemdeyim galıba
Yavrum benim ya ne kadar ağlamıştır göz yaşımı tutamadım şuanBen 3 4 yas grubuna ablalık yaptim, annesi 6 ay mi 8 ay mi hic görmeye gelmemiş bir minnagim vardi. Her gun camda annesini bekliyordu,annem gelicek diyordu. Grubun en hırcini en sorunlusuydu. En son o kaynaşti benimle, evlenince evlat edinmeyi cok istemistim onu. Ordan eve giderken bi bahaneyle çıkartırlardi yanlarından. En son günümde benim ufaklik tuvaletteymis beni giderken gördü, gitme abla diye çığlıkları hala kulaklarimda
En azında şartları iyi olmasına sevindim, sevgi aclık da en kötüsü bir çocuk için maalesef. Size de tebrik ederim oyunamışsınız , bir çocuk onunla kim en çok oyunar onu sever gerçektenSevgi evleri var artık bir kaç çocuğun bi arada kaldığı daireler oluyor. Yiyecek kabul etmiyorlar diye biliyorum. İkinci el kıyafet de kabul edeceklerini sanmıyorum. Sevindirici tarafı eskiye göre çok iyi şartları var. Tatildeyken Bi grupla karşılaşmıştık. Tatillerini yapıyorlar kurslara gidiyorlar, kıyafetleri falan bol bol oluyormuş. Ama sevgi ve ilgi yeterince göremiyorlar tabi. Biz oyun oynamıştık baya süre Bi kaç saat sonra anne diye sarılmaya başladılar, çiçek taş toplayıp bana hatıra diye verdiler kuzular. Eğer sürekli yapabilecekseniz önce Bi kurumla görüşüp Bi kaç çocuğa gönüllü ablalık yapabilirsiniz. Dışarı çıkarıp gezdirebiliyorsunuz vs. Bakıcı ablaları bu şekilde tavsiye etmişti bize. Özellikle erkek çocuğu ile ilgilenin, kızlarla ilgilenen daha çok oluyor ama erkek çocuklarıyla ilgilenen pek yokmuş. En iyisi Bi kuruma gidip neler yapabilirsiniz manevi olarak Bi öğrenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?