Çocuk Hastalıkları çocuk endokrini

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba kizim suan 9 yasinda 2010 ocak dogumlu ,kilosu yasina gore iyi 30 kilo boyu da 1 .35 ince yapili bir cocuk ben uzun baba uzun normaldi hersey el ekmigi rontgeni belirleyici oluyor bazen geliskin olmauan bi cocuk bile kemik olarak onde olabiliyor yan etki henuz gormedik diyabet ayni zaman da ayirt edemiuorum
El kemigi rontgeni bizde cektirdik drun dedigi çok zayif kemigi..
Gecmis olsun size de
Cevabiniz icin tsk ederim

evet direk soyledi genetik olarak mumkun değil metabolizmada bi yerde bi kacak var mutlaka dedi hatta
Bu biraz bana tuhaf geldi.,hastaligin bile atalardan dedeler den miras oldugunu dusunen bazi hekimler nasil olurda cocugu anneye bakarak tani koyabilir belki bu cocuk birine cekti yani

Bu biraz bana tuhaf geldi.,hastaligin bile atalardan dedeler den miras oldugunu dusunen bazi hekimler nasil olurda cocugu anneye bakarak tani koyabilir belki bu cocuk birine cekti yani
bende onu anlatmaya calistim kendisine ama önce gerekli tetkikleri yapip sonra karar veriyorlar sanirim buna öncelikli baktiklari ailenin genetik ve fizyolojik durumu sanirim

suphelendigi tek sey benim kisa olmam yani genetik olarak bukadar uzun kilolu olmasinda bi tuhaflik aradi ben kisa oldugum icin cocuk beklenenden daha hizli buyuyormus
ya okadar iri degilki hemşire baya abartmış zaten şimdiki hemşirelerde doktorculuk oynuyorlar.Benim kızım maşallah tam bi tosundu her gör aa bu çocuk büyüyünce ne olucak obez olucak derdi ama ben hiç kimseyi takmadım şuan 8yasinda ve incecik olmuş.ysni boş yere evham yapmayın porsiyonunj kucultmeyin

merhaba herkese
kızım 18 aylik bugun ası icin aile hekimine gittik genel ölçümleri 14 kilo 87 cm boyunda cikti
kizim yasitlarina gore biraz boylu poslu ve iri ancak boy ve kilo orantili aslinda.
aile hekimi kizimi bi yerde bi fazlalik var diyerek cocuk endokrinine yonlendirdi birde diyetisyene gidin dedi bu durumu yaşayaniniz varmi ?
birde şunu da yazmak istiyorum kizim dogdugunda anne sutu sariligi oldugu icin tiroit kontrolleri yapildi 9 aylikken tekrar bakildi bir sorun yoktu ama kizim yine yasitlarina gore ondeydi cunku benim baba tarafim ve kendi baba tarafi babayigit diye tabir edilen cinslerden kadinlarin bile boyu 180 civarlarinda
ben kisayim dr sadece bana bakarak bi tuhaflik var diyerek endokrine yolladi resmen
endokrine goturmek zorundamiyim ?
lütfen konum taşinmasin cunku diger taraflardan cevap alamiyoruz
Benim oglm 7 aylik o kilodaydi hala kilolu ve uzun bildigin kucuk dev bizi de endokrine gonderdi goturdum birsey yok iri bir cocuk dedi

Benim oglm 7 aylik o kilodaydi hala kilolu ve uzun bildigin kucuk dev bizi de endokrine gonderdi goturdum birsey yok iri bir cocuk dedi
insallah kizimdada bir sey cikmaz bana gore bir seyi yok cunku dogdugunda da boyu kilosu iyiydi anne sutu sariligi oldugunda 6 ay kadar surekli th larina falan bakildi bir seyi yoktu

Back