Çocuk Hastalıkları çocuk endokrini

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
persentilde boy ve kilo %97 çıkıyor yasitlari ortalama 10.5 kilo 80.5 cm boy da oluyorlarmis her cocuk ayni olmak zorundami anlamiyorum ki ama icime kurt dustu iste gidilecek sanirim mecburen
ben de baktım sonuçta tablonun içinde gibi gördüm de doktor ne dedi diye onun için sordum
istisna da olsa tabloda var onun gibi çocuklar da siz doktora götürün daha önce deneyiminiz de varmış
bir muayene daha olun ama çocuğa rejim de başlamayın

yani abur cubur bol şekerli gıda tabii almasın da olağan yemeğini de almayın önünden doktora gidene kadar

ee doktora deseydiniz babası uzun boylu filan diye
halaları da böyleyse çok sorun yok gibi
normalin bir tık üzerinde sanırım ama aşırı birşey yok gibi

ben de baktım sonuçta tablonun içinde gibi gördüm de doktor ne dedi diye onun için sordum
istisna da olsa tabloda var onun gibi çocuklar da siz doktora götürün daha önce deneyiminiz de varmış
bir muayene daha olun ama çocuğa rejim de başlamayın

yani abur cubur bol şekerli gıda tabii almasın da olağan yemeğini de almayın önünden doktora gidene kadar
rejim baslayacak bir durumu yokki cocugun gunluk menusu zaten abarti degil
yogurt corba muz yumurta peynir 2 ogun mama abur cubur hic birsey yemez bazen cubuk kraker yer oda bir tane sadece ama kuruyemis veriyorum meyvenin icinde haftanin iki gunu ekstradan et ve avokada ekliyorum menuye cokmu yiyo anlamadim ki

yok bildiginiz ayvacik tuyleri cok dikkatli bakmak gerekiyor
Tüylenmesi yok muhtemelen
Aslinda yedikleri de gayet normal şeyler yazdiklariniza bakilirsa
Cocukta sadece biraz iri bi bebek..
Ama içinizde şüphe kalmasin son kez gidin dr a

ee doktora deseydiniz babası uzun boylu filan diye
halaları da böyleyse çok sorun yok gibi
normalin bir tık üzerinde sanırım ama aşırı birşey yok gibi
soyledim ama kadin bi bana bakiyor bir cocuga embole olmus gibi cocuk benim yarim kadar 😁😁😁 ay guluyorum suan halime ya birde diyorki cocugun boyu anne babaya gore olculup hesaplaniyo ama ben zaten prematureninde prematuresi dogmusum bildigin parmak cocuk yani

Tüylenmesi yok muhtemelen
Aslinda yedikleri de gayet normal şeyler yazdiklariniza bakilirsa
Cocukta sadece biraz iri bi bebek..
Ama içinizde şüphe kalmasin son kez gidin dr a
her cocugun yedigi seyler hatta bazen okuyorum bi yerlerde bu cocuk az besleniyo diye kendimi sucluyorum yemek secer her seyi yemez yedigi seyler sinirlidir mesela
anne karnindada iriydi 38 haftalik dogdu 40 haftalik bebekler bile bazen okadar dogmuyor ama dru ikna edemedim gidecegim artik endokrine son bir kez daha

soyledim ama kadin bi bana bakiyor bir cocuga embole olmus gibi cocuk benim yarim kadar 😁😁😁 ay guluyorum suan halime ya birde diyorki cocugun boyu anne babaya gore olculup hesaplaniyo ama ben zaten prematureninde prematuresi dogmusum bildigin parmak cocuk yani
tabi siz yine de bir doktora gidin ama çok da endişelenmeyin
doğum kilosu, sonrasında büyümesi normal ise şuanki durum da normaldi
bizde 18 aylıkken götürdüğümüzde toplamda 3 bebek vardı biri zayıf, biri bizimki normal, biri de uzun ve topluydu biraz ama annesi de öyleydi

tabi siz yine de bir doktora gidin ama çok da endişelenmeyin
doğum kilosu, sonrasında büyümesi normal ise şuanki durum da normaldi
bizde 18 aylıkken götürdüğümüzde toplamda 3 bebek vardı biri zayıf, biri bizimki normal, biri de uzun ve topluydu biraz ama annesi de öyleydi
goturecegim dr a burada okudugum yorumlar biraz aydinlanmama sebep oldu bu konuda biz ebeveyn olarak cocugumuzun gelisiminin guzel olmasina seviniriz ama bazen sorunlarin habercisi olabilirmis bu gelisim oyuzden goturecegim

Cocugunuzun persentil degerine bakıldı mi? O da karar vermeniz konusunda yardımcı olur

Kizim 4bucuk yasinda kilosu normalken tip1 diyabete yakalandi neyse bunun icin endokrine gidiyorduk zaten ,7 yasina geldiginde de boyu hizla uzadi memem aciyo dedi dr hemen kemik olcumu istedi falan kemik yasi 10 cikti bu iyi bizey degil dedi dr hormon testi yapildi ve ve ve erken ergenlik hormonlari yuksekkk girmek uzere dedi yumurtaliklara bakildi falan ,sonuc olarak suan 9 yasinda ve hem insulin ayrica erken ergenlik hormon ignesi oluyor 28 gunde bir bu arada Erken ergenlik yaşi 1 yasa kadar indi hanimlar lutfen hizla gelisen cocuga sevinmeyelim benim kizimda hep ondeydi boylu cocuktu yapiliydi inceydi kurtariyordu durumu biz takipliydik erken kurtRdim dikkat edin

evet- bebisin kilosu gercekden baya yüksek.
3- 3,5- yasinda bir cocuk kilosunda.
boyuda 2 yas civari.
doktor galiba orantisiz olmasina takildi-
yani 87 cm ama 11,5-12 kilo arasi olmus olsaydi belki takilmazdi ama senin kuzu biraz fazla kilolu.

suphelendigi tek sey benim kisa olmam yani genetik olarak bukadar uzun kilolu olmasinda bi tuhaflik aradi ben kisa oldugum icin cocuk beklenenden daha hizli buyuyormus
Bunu size açık açık söyledi mi? Siz uzunn değilsiniz ama çocuk uzun vs mi dedi?

Benim büyük kız da tam tersi yaşıtlarına göre minik, %20 persentilde. Eşimle benim boylarımıza bakınca kızımın daha uzun olmasını bekliyordu çocuk doktorumuz. Başka bölüme yönlendirmedi, kendi istedi, değerlendirdi testleri. Hormonlarına, vitamin değerlerine bakıldı, neticede her şey normal çıktı. Sizin de böyle olabilir ama ihtimaller küçük de olsa elemek için doktorun yönlendirmesini dikkate alın.

Kizim 4bucuk yasinda kilosu normalken tip1 diyabete yakalandi neyse bunun icin endokrine gidiyorduk zaten ,7 yasina geldiginde de boyu hizla uzadi memem aciyo dedi dr hemen kemik olcumu istedi falan kemik yasi 10 cikti bu iyi bizey degil dedi dr hormon testi yapildi ve ve ve erken ergenlik hormonlari yuksekkk girmek uzere dedi yumurtaliklara bakildi falan ,sonuc olarak suan 9 yasinda ve hem insulin ayrica erken ergenlik hormon ignesi oluyor 28 gunde bir bu arada Erken ergenlik yaşi 1 yasa kadar indi hanimlar lutfen hizla gelisen cocuga sevinmeyelim benim kizimda hep ondeydi boylu cocuktu yapiliydi inceydi kurtariyordu durumu biz takipliydik erken kurtRdim dikkat edin
Kiziniz şuan kaç yaşında ?
Ignelerin yan etkileri var mı ?
Boy uzamasi veya gelisimi yasitlariyla şuan ayni mı ?
Çok soru sordum kusura bakmayin ama merak ediyorum bizde bu süreçteyiz çünkü

Kiziniz şuan kaç yaşında ?
Ignelerin yan etkileri var mı ?
Boy uzamasi veya gelisimi yasitlariyla şuan ayni mı ?
Çok soru sordum kusura bakmayin ama merak ediyorum bizde bu süreçteyiz çünkü
Merhaba kizim suan 9 yasinda 2010 ocak dogumlu ,kilosu yasina gore iyi 30 kilo boyu da 1 .35 ince yapili bir cocuk ben uzun baba uzun normaldi hersey el ekmigi rontgeni belirleyici oluyor bazen geliskin olmauan bi cocuk bile kemik olarak onde olabiliyor yan etki henuz gormedik diyabet ayni zaman da ayirt edemiuorum

Back