Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuk Eğitmeniyim İstanbul Avrupa Yakası

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

seherrrvakti

olacak biliyorummmm
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
656
1
48
Elazığ
Merhaba Hanımlar,

ben yurtdışında 4 yıl çocuk eğitmenliği bölümünü okudum ve 2010da mezun oldum.2 yıl anaokullarında çalıştıktan sonra evlenıp Istanbula geldım. Yıne burda anaokullarınca çalışmak istedim fakat ne yazık kı hıc bır anaokulunun çocuklara gerçekten değer verdiklerini göremedim. Okullar birbirleriyle rekabet ıcındeler. Kım daha fazla etkınlık,program sunuyorsa o okul kazanıyor. Kımın yaz programı daha yogunsa onlar alkıs topluyor. Ustelık çocukların yasına ve gelısımıne uygun egıtımler de verılmıyor. benım bahsettıgım okullar velılerden aylık 700 lıra ve ustu para alan okullar.yanı un yapmıs okullar. neyse gelelım asıl meseleye :)

ben okulumu gercekten severek ve bu ısı omur boyu yapmayı arzulayarak tamamladım. fakat yukarda bahsettıgım nedenlerden dolayı ıs bulmam oldukca sıkıntılı hale geldı. bende evde bos oturacagıma cocuklarla kalıtelı zamanlar gecırmeye karar verdım.

Part time veya full time çocuk bakmak isterım. tamamen bır egıtım programı kapsamında cocugun yasına ve gelısımıne uygun bır program hazırlayarak bunu gerceklestırecegım.
dileyen aılelere almanca egıtım de sunabılırım.fıyat gorusulur

bana burdan ozel mesaj ıle ulasabılırsnız sevgiler

anaokullarıyla ilgili değerlendirmenize tamamen katılıyorum. çocuklarımın nitelikli vakit geçirmesini istiyoruz ancek çevremizde bulduğumuz bakıcılarla -ki sağolsunlar - ancak özbakım ihtiyacını karşılayabiliyoruz. hem özbakım hem de kişisel gelişim ihtiyaçlarını karşılayacak bir bakıcımız olsun isteriz tabiki. özel mesaj hakkım yok henüz ... daha fazla detaya girmeden semtiniz neresi acaba? biz fatihte oturuyoruz. mekanlarımız yakın mı acaba?

merhaba promam,

ben avcılarda oturuyorum.fatıhın neresındesınız? part time mı ıstıyorsunuz yada tam zaman mı? ona gore degerlendırebılırız

ne kötü ki avcılardan fatihe çok fazla mesafe var. tam gün çalışıyorum bu şartlarda birbirimizden randıman alamayız. herkesin hakkında hayırlısı olsun...

Merhaba,

İşe başlayacağımdan Sabah 7:30 akşam 19:00 arası 7 aylık oğlum ile ilgilenecek abla arıyoruz.

Şirinevler durağına 5dk yürüme mesafesinde evimiz.

Yer ve saat size uyar mı?
Referans verebilir misiniz?

slm beylikdüzündeyim partime akşam saatleri 5 aylık bebeğimle ilgilenecek bir abla arıyorum.haftaiçi 16:30-21:00 arası 400tl düşünüyoruz

hanımlar kusura bakmayın. yeni işe başladım o yuzden evde eğitmenlik yapabilme imkanım ve zamanım yok. konunun kaldırılması icin ricada bulundum fakat dönen olmadı malesef

Back