• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk doğurduktan sonramı göğsümü büyütmeliyim? Öncemi?

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
Arkadaşlar. çocuk doğurmadan önce estetik yaptırırsam, yani büyütürsem
Bebek doğduktan sonra sarkma olurmu?

bana dün gittiğim doktor,senin emzirdikten sonra da göğüslerinde sarkma ve deforme olmaz dedi.( neye istinaden dedi tam anlayamadım) meme dokusuyla alakalı sanırım bu.o yüzden ben doğum yapmadan önce silikon taktırıyorum.yani yaza düğünüm var ama bu ay olacağım ameliyatımı.sende de böyle bi durum söz konusu değilse ertelemeye gerek yok bence

bence doğumdan sonra yaptırın ki deri dokunuz gevşesin.. sonrasında uygun bir protezle daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz..:68:

Kesinlikle dogumdan sonra yaptır.Hamilelikte ve emzirme döneminde gögüs inanılmaz büyüyor,daha sonra deforme oluyor.Emzirme bittikten sonra deri yumuşuyor,böylece daha büyük silikon içine daha rahat girer,bir kız gögsüyle evli bie kadının gögsü kesinlikle aynı degildir.Evlendikten sonra yaptır kesinlikle diyorum...:34:

Kesinlikle dogumdan sonra yaptır.Hamilelikte ve emzirme döneminde gögüs inanılmaz büyüyor,daha sonra deforme oluyor.Emzirme bittikten sonra deri yumuşuyor,böylece daha büyük silikon içine daha rahat girer,bir kız gögsüyle evli bie kadının gögsü kesinlikle aynı degildir.Evlendikten sonra yaptır kesinlikle diyorum...:34:

aynen katılıyorum. Tabi eğer normal boyutundan büyük istiyorsan geçerli bence. Çünkü derin genişlicek sütten dolayıda belki iç yuva genişler. yani emzirdikten sonraki takılacak cc şuan taktırcağın cc'den daha büyük olabilir. HHatta kesin olur mantıklı geldi bana :)

Bu arada bende mesela memnun değilm 2.yi düşünüyorum. Dr'um daha ilk haftaki kontrolümde seneye daha büyüğünü takarız demişti ama çok az daha büyüğü olur gene hüsrana uğrarım kesin. Bende önce 'evlenilecek' sevgili bulup evlenip çocukları peşpeşe doğurup sonra 2.yi taktırmayı düşünüyorum. MAntığım bunu diyo (gayet mantıklı geliyor yani bu evreler düşünün). Ama duygularım kızım bırak koca bulmayı evlenmeyi babana biraz daha yalakalık yap seneye büyüt işte ne beklicen o kadar sene diyo :)))

sen bir de beni düşün canım yani ben napiyim :P Ama bak seninkinde hem fikiriz emzirdikten sonra yaptır :)

Kızlar,beni dinleyinnnn,evlendikten sonra yaptırınnnn.Yoksa 3. bir ameliyatı gene düşünürsünüz emzirmelerden sonra...Demedi demeyin..

bence meme dokun hıc yoksa ve bu senı rahatsız edıyosa hıc bekleme ama ben bolede ıdare ederım bıras meme dokum var emzırdıkten sonra yaptırırım dıosanda senın kararınn..ama ınsanın gogsunun olmasıda cok gusel bı duygu..benım hıc yoktu ve suan 90b bazende 95 kullanıyorum..
sılıkonların emzırme yonunden bı sakıncası yok bu yonunu dusunuyosan ama yok emzırme sırasında deforme olur dıosan o konuda bı bılgım yok cunku bekarım..

bence meme dokun hıc yoksa ve bu senı rahatsız edıyosa hıc bekleme ama ben bolede ıdare ederım bıras meme dokum var emzırdıkten sonra yaptırırım dıosanda senın kararınn..ama ınsanın gogsunun olmasıda cok gusel bı duygu..benım hıc yoktu ve suan 90b bazende 95 kullanıyorum..
sılıkonların emzırme yonunden bı sakıncası yok bu yonunu dusunuyosan ama yok emzırme sırasında deforme olur dıosan o konuda bı bılgım yok cunku bekarım..

Ben evliyim ve doğum yapmadım Gizeme katılıyorum hiç göğsü olmayan Gelinliğini Bu şekilde Memesiz Giymemeli yada kadın olarak bu duyguya meme duygusuna İHTİYAÇ Var Doğumdan Sonrada Sarkacağına Çok İnanmıyorum Çünkü 2 arkadaşımında Sarkmadı içi dolu ya Göğüs kendi formuna Kavuştu Topladı eski halinden güzel oldu buda bana cesaret verdi sevgilerimle...

Back
X