- Konu Sahibi showingnoemotions
Beddua ve kapanış.Gerçek olan bir durumu anlattım, siz de dalgaya vuruyorsunuz. Hoş bir şey mi? Çok mu komik oldunuz? Aynısı başınıza gelir, biri de yeğeninize küçük emrah gibi rol kesme der umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beddua ve kapanış.Gerçek olan bir durumu anlattım, siz de dalgaya vuruyorsunuz. Hoş bir şey mi? Çok mu komik oldunuz? Aynısı başınıza gelir, biri de yeğeninize küçük emrah gibi rol kesme der umarım.
Beddua yüklendi, teşekkür ederim .Gerçek olan bir durumu anlattım, siz de dalgaya vuruyorsunuz. Hoş bir şey mi? Çok mu komik oldunuz? Aynısı başınıza gelir, biri de yeğeninize küçük emrah gibi rol kesme der umarım.
Veremez. Ben de vermiyorum. Yoksa akşam yemeğinde yemiyor. Gece verir nasılsa diyor. Ayrıca yatmadan yemek reflü dahil pek çok sağlık sorununa sebep olur. Çok bilmişlik yapmayınGelinşe ilgili bir şey dedim mi? Başka çocukları olan anneler vardır. Onlar da böyle mi merak ettim. Yani, çocuk acıktım dese de akşam 10'da bir şeyler veremez mi? Kebap yapsın, tavuk yedirsin demiyorum ama ne bileyim, açlığını giderici bir şey. Karnım gurulduyor diyor.
Yeğenime ne zaman gece yemek verilse, ertesi gün kahvaltı yapmıyor. Kahvaltı yapmadığı için yemek saatlerinden önce acıkıyordu ve düşeni bozuldu. Kimse gece yemek vermeyince düzeni yerine geldi . Tamam çok kötü anneler var ama ben burdaki annenin kötü olduğunu düşünmüyorum. Abi de mağdur yemekleri o yapıyor ama asla ağzını açamiyor yengeden korkuyor. Dede ve nene dramı görmemek için başka odada oturuyor . Hiç gerçekçi gelmiyor .Veremez. Ben de vermiyorum. Yoksa akşam yemeğinde yemiyor. Gece verir nasılsa diyor. Ayrıca yatmadan yemek reflü dahil pek çok sağlık sorununa sebep olur. Çok bilmişlik yapmayın
arka odada abisinin başına silah dayıyordur yengesi yemekleri yapacaksın diye kovaya gözyaşı doldurma kısmından sonra konu sahibini artık ciddiye alamıyorum ...Yeğenime ne zaman gece yemek verilse, ertesi gün kahvaltı yapmıyor. Kahvaltı yapmadığı için yemek saatlerinden önce acıkıyordu ve düşeni bozuldu. Kimse gece yemek vermeyince düzeni yerine geldi . Tamam çok kötü anneler var ama ben burdaki annenin kötü olduğunu düşünmüyorum. Abi de mağdur yemekleri o yapıyor ama asla ağzını açamiyor yengeden korkuyor. Dede ve nene dramı görmemek için başka odada oturuyor . Hiç gerçekçi gelmiyor .
Bu arada çocuğun kilosu gayet normal. Persantilde yüksek dahi olabilir kendi oğlumdan biliyorum. Aç çocuk kilosu değil beş yaşta 20 kiloEvet, kahvaltıda kakaolu süt ya da meyveli yoğurt yer. Sade süt, peynir sevmiyor. Annesi de öyle. Bazen de ekmek üstüne yağ.
Öğlen, işte ne yerse. Tavukü köfte. Bizle beraber oturur. Akşam da bizle beraber yer. 20 kilo.
Burada hazır paketli gıdalar tüketmek zararlı diyenler, yeğenim ve yengemin ev yemeklerini beğenmeyip dışarıdan yemek istediğini bilmiyor. Sineklerin olduğu ortamda yapılan köfte daha sağlıklı muhtemelen.
Evet düzenli, yemekler farklı. 20 kilo.
Evet kovaya gözyaşını döktü, evet kaşığı yalamak istedi. Çocuk aklıyla kendince çözüm buldu. Neden kendi yeğenimle ilgili olmayan bir şeyi yazayım? Buraya bir şey demeden önce kameraya mı almak lazımdı?
Evet, ailecek (yani bizimle) yenen son yemek olabilir. Abim dedi. O da mızmızlanmalarından hoşnut değil.
Dalga geçmeyiiiiin birgün sizin de yeğeninize sezercik derler sonra görürsünüz gününüzü hıhSezercik gibi 'cok mu tatli? Bir gun ben de yicem diye' yasli gozlerle de bakti mi?
3-5 gündür mü berabermişiniz? Öyle bir şey yazmadım çünkü. Anneliğine b.k atmadım, bilgili annelere sordum ama siz onlardan biri değilsiniz.çocuklar istediklerinin yapilması için sandiginizdan daha zekice davranabiliyor, goz yaslariyla kovayi doldurdu iyi bari çişiyle doldurmamış öylesini gördü bu gözler çunku.
okula gitmemek icin karnım ağrıyor başım agriyor uydurmasindan farkli bir sahne oluşmadı benim gözumde.
ancak anne olduğunuzda anlayacaksıniz bazı şeyleri.
benim kizimda suyla oynamayi çok sever, bende yarım kovadan fazlasini vermem çunku ustlerine taşıriyorlar zirt pirt kiyafet degistirmek demek bu mesela.
3 5 gün izlediginiz sahnelerle kadınin anneligi hakkinda çıkarım yapip b.k atmayiniz efendim.
Akşam yemeğini çoktan yemişti. Çok bilmiş olsaydım, buraya konu açıp bilen annelere sormazdım. Yengeme akıl vermiş olsam haklı olabilirdiniz mesela. Ya da çocuğum olmadan başkasına akıl verseydim yine haklı olurdunuz ama bilmişlik konusunda sizin elinize su dökemem bence.Veremez. Ben de vermiyorum. Yoksa akşam yemeğinde yemiyor. Gece verir nasılsa diyor. Ayrıca yatmadan yemek reflü dahil pek çok sağlık sorununa sebep olur. Çok bilmişlik yapmayın
Aynen öyle yengeden korkuyor. Ağzını açmıyor. Dede ve nene dramı görmemek için başka odada oturuyor Bu da doğru. Başınıza gelir umarım.Yeğenime ne zaman gece yemek verilse, ertesi gün kahvaltı yapmıyor. Kahvaltı yapmadığı için yemek saatlerinden önce acıkıyordu ve düşeni bozuldu. Kimse gece yemek vermeyince düzeni yerine geldi . Tamam çok kötü anneler var ama ben burdaki annenin kötü olduğunu düşünmüyorum. Abi de mağdur yemekleri o yapıyor ama asla ağzını açamiyor yengeden korkuyor. Dede ve nene dramı görmemek için başka odada oturuyor . Hiç gerçekçi gelmiyor .
Sizin inanmadığınız sahne ne yazık ki gerçek. Siz inanın diye yeğenimin peşinde kamerayla dolaşamıycam. Şu an üzüldüğüm tek nokta yeğenimi size malzeme yapmak. Gerçek olmayan bir olayı anlatıp 5 yaşında çocuğu size niye malzeme yapayım ya?arka odada abisinin başına silah dayıyordur yengesi yemekleri yapacaksın diye kovaya gözyaşı doldurma kısmından sonra konu sahibini artık ciddiye alamıyorum ...
Yengemin yemek yaptığını düşünenler olmuş o nedenle suçladım. Sizi görümcenizi sevmemekle suçlamıyorum ama bir psikologa gitseniz iyi olur.konu sahibi hala anlamadı neden tepki gördüğünü, siz yazdınız yengem çocuğunu aç bırakacak kadın değil yemek yiyor çocuk 20 kilo diye... e kadın aç bırakmıyor işte ? sizin doğrunuza göre beslemediği için çocuk böyle mi bakılır ? yaklaşımıyla yaklaşmanızdan ''zaten yemekleri bile abim yapar'' diyerek asıl niyetinizin ne olduğunu anladığımızdan tepki gördünüz, sordunuz söyledik gece beslenilmez. annenin çocuğa abur cubur vermediği bir ortamda kocaman insanların bunu düşünüp kendileri dondurmayı çocuk uyuduktan sonra yemesi gerekir , yazdık ama derdiniz bu olmadığı için tatmin olmadınız... çünkü derdiniz başka. şimdi benide görümcemi sevmemekle suçlayacaksınızdır görümcem yok ben görümceyim.
Evet abimin duruşu yok. Kendisine de kılıbık olduğunu söylüyoruz. Abimi ezmedim olanı söyledim.''abimde karısının sözünden çıkmaz'' diyor bu aslında yengesinin baskıcı olduğunu değil abisinin duruşu olmadığını söylemek oluyor, yengeye laf söyleyeceğim diye abisini ezdi geçti... konu sahibi birşeye canınız mı sıkık sizin ? çünkü hiç iyi görünmüyorsunuz .
Herkesin kendi çocuk yetiştirme yöntemi karışmak vs dogru değil ha bende abur cubur vermeyen biriyim ama bu biraz fazla katı olmuş yani biz yerken yanımdaysa çocugum istiyorsa sadece 2 minik kaşık koyar tatmasına izin veririm yinede bunu eleştirmek bize düşmez çocugu tamamen aç bırakmıyor saglıklı beslenmesi için çabalıyorsa sıkıntı yokBaştan söyleyeyim, eleştirmek için açmadım. Yeğenime üzüldüğüm için açtım. Amacım aile içi alışkanlıklarını değiştirmek değil, başka aileler de böyle mi öğrenmek istedim.
Çok abur cubur tüketen bir çocuk değil. Annesi bir sınırlama getirmiş. Bu sınırlama mı, aç bırakma mı anlamadım. Çocuk zaten doğru düzgün bir şey yemiyor. 1-2 saat sonra da karnı acıkıyor. Otursun bu saatte sucuklu yumurta yapsın demiyorum ama çocuk kendi ''karnım gurul gurul ediyor, bir şey yiyebilir miyim'' diye soruyor. Bir dilim ekmek verdi sadece. Üzüldüm.
Az önce biz dondurma yerken dondurma çekti canı, ona da izin vermedi. Çocuk kaşıkları yalamak istedi. Yani bu kadar katı olmak gerekli mi? Yeğenim beş buçuk yaşında.
yeğeniniz size duygu sömürüsü yapmak için ona abur cubur vermeniz için size oynuyor çocuklar yapar onu , siz annesinin disiplinli duruşuna acıyarak baktığınız için çocuk bunu görüyor . yeğeniniz sizden akıllı maşallah3-5 gündür mü berabermişiniz? Öyle bir şey yazmadım çünkü. Anneliğine b.k atmadım, bilgili annelere sordum ama siz onlardan biri değilsiniz.
Akşam yemeğini çoktan yemişti. Çok bilmiş olsaydım, buraya konu açıp bilen annelere sormazdım. Yengeme akıl vermiş olsam haklı olabilirdiniz mesela. Ya da çocuğum olmadan başkasına akıl verseydim yine haklı olurdunuz ama bilmişlik konusunda sizin elinize su dökemem bence.
Aynen öyle yengeden korkuyor. Ağzını açmıyor. Dede ve nene dramı görmemek için başka odada oturuyor Bu da doğru. Başınıza gelir umarım.
Sizin inanmadığınız sahne ne yazık ki gerçek. Siz inanın diye yeğenimin peşinde kamerayla dolaşamıycam. Şu an üzüldüğüm tek nokta yeğenimi size malzeme yapmak. Gerçek olmayan bir olayı anlatıp 5 yaşında çocuğu size niye malzeme yapayım ya?
Yengemin yemek yaptığını düşünenler olmuş o nedenle suçladım. Sizi görümcenizi sevmemekle suçlamıyorum ama bir psikologa gitseniz iyi olur.
Evet abimin duruşu yok. Kendisine de kılıbık olduğunu söylüyoruz. Abimi ezmedim olanı söyledim.
Annesinin mutlaka vardır bi bildiği. Ydmeğini yemek saatinde yesin diye yapıyordur belkide. Vicdansız bir kadınmı yengeniz, şiddet uyguluyormu yani görünen bişey varmı. Eğer yoksa annenin vardır bi bildiğiGelinşe ilgili bir şey dedim mi? Başka çocukları olan anneler vardır. Onlar da böyle mi merak ettim. Yani, çocuk acıktım dese de akşam 10'da bir şeyler veremez mi? Kebap yapsın, tavuk yedirsin demiyorum ama ne bileyim, açlığını giderici bir şey. Karnım gurulduyor diyor.
çok güzel özetlemişsiniz ama anlamak istemeyene ne desek boş.konu sahibi hala anlamadı neden tepki gördüğünü, siz yazdınız yengem çocuğunu aç bırakacak kadın değil yemek yiyor çocuk 20 kilo diye... e kadın aç bırakmıyor işte ? sizin doğrunuza göre beslemediği için çocuk böyle mi bakılır ? yaklaşımıyla yaklaşmanızdan ''zaten yemekleri bile abim yapar'' diyerek asıl niyetinizin ne olduğunu anladığımızdan tepki gördünüz, sordunuz söyledik gece beslenilmez. annenin çocuğa abur cubur vermediği bir ortamda kocaman insanların bunu düşünüp kendileri dondurmayı çocuk uyuduktan sonra yemesi gerekir , yazdık ama derdiniz bu olmadığı için tatmin olmadınız... çünkü derdiniz başka. şimdi benide görümcemi sevmemekle suçlayacaksınızdır görümcem yok ben görümceyim.