Bebek Beslenmesi çocuk beslenmesinde geliştirdiğimiz taktikler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tulipbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
378
2
çocukları beslemek mi yoksa doyurmak mı sorusuna elbette beslemek der herkes ;
birçok çocuk iştahsiz ve bu yüzden gerekli besinleri tam olarak alamıyor :1no2:
burada herkes uyguladığı tarifleri veya değişik hem çocukların hoşuna giden hem de zengin besinler içeren yemekleri paylaşırsa birçok kişiye faydalı olacak
en azından bu tariflerle veya özel yöntemlerle yedikleri birkaç lokma faydalı gıdalardan oluşacak a.s
yine biz annelerin yediremediğimiz veya yedirmekte zorluk çektiğimiz bazı yiyecekleri çocuklara yedirmek için geliştirdiği bazı taktikler varyerimseniben
katılımlarınızı bekliyorum

ilk tartifi ben yazayım
benim çocuğum iştahsız ve zor yemek yiyor
böyle olunca da meyve de yemediği besinler arasında ben de yoğuda veya süte karıştırarak veriyorum meyveyi cam rendede rendeliyorum eziyorum veya suyunu sıkıp süte veya yoğurda katıyorum

inciri de dün yemedi ben de doğradım sütle kaynattım ve içine ekmek içi katıp o şekilde verdim

oğlum 4 yaşında her çeşit yemeği yiyor ama yemekte sorunyaşıyoruz yine de saatlerce masa da oturuyor,sohbet ediyor.biz de artık en sonunda çareyi **seni duymuyorum hayatım'**da bulduk.1-2-3 derken yemeğe başladı yine en son kalkan kendisi ama en azından bize uyum sağlamaya başladı..
bir de yemeklerin şeklini değiştirerek vermeyi deniyorum.ya da po yemekle ilgili küçük ama komik hikayeler anlatmak

X