- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
-
- Konu Sahibi atalente35
Izmirdeyimhangi şehir ?
fiyat çok az geldi bana
Haftada 3 saat toplamdaGünde 2,5 saate haftada 3 gün için gayet normal bence 500.
Izmirdeyim
Haftada 3 saat mi her gün birer saat mi bakacaksınız yani anlamadım? Eğer öyleyse fazla bile normal çalışanların 2 günü bile etmiyor çalışma saatiniz ama haftalık ücretini alacaksınız. Daha ne olsun neresi az geldi?Haftada 3 saat toplamda
Yok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saatHaftada 3 saat mi her gün birer saat mi bakacaksınız yani anlamadım? Eğer öyleyse fazla bile normal çalışanların 2 günü bile etmiyor çalışma saatiniz ama haftalık ücretini alacaksınız. Daha ne olsun neresi az geldi?
o zaman az bence...Yok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saat
Tamam yine de asgari ücretin üzerinde veriyor üstelik eğitiminiz de yok bu alanda. Gayet normal içiniz rahat olsunYok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saat
Az mı? Haftalık 9 saatten aylık 36 saat ediyor. Normal bi çalışan haftada 5 gün çalışıyor günlük 8 saatten eder 40 saat. Üstelik bunun haftada 6 saat çalışan modeli de var. Hangi ülkede yaşıyorsunuz da az falan diyorsunuz anlamıyorum bazen. Hanımefendinin tecrübesi de yok üstelik. Çok bile 500o zaman az bence...