- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Izmirdeyimhangi şehir ?
fiyat çok az geldi bana
Haftada 3 saat toplamdaGünde 2,5 saate haftada 3 gün için gayet normal bence 500.
Izmirdeyim
Haftada 3 saat mi her gün birer saat mi bakacaksınız yani anlamadım? Eğer öyleyse fazla bile normal çalışanların 2 günü bile etmiyor çalışma saatiniz ama haftalık ücretini alacaksınız. Daha ne olsun neresi az geldi?Haftada 3 saat toplamda
Yok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saatHaftada 3 saat mi her gün birer saat mi bakacaksınız yani anlamadım? Eğer öyleyse fazla bile normal çalışanların 2 günü bile etmiyor çalışma saatiniz ama haftalık ücretini alacaksınız. Daha ne olsun neresi az geldi?
o zaman az bence...Yok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saat
Tamam yine de asgari ücretin üzerinde veriyor üstelik eğitiminiz de yok bu alanda. Gayet normal içiniz rahat olsunYok Yanlış yazmisim haftada 3 gün 9 saat
Az mı? Haftalık 9 saatten aylık 36 saat ediyor. Normal bi çalışan haftada 5 gün çalışıyor günlük 8 saatten eder 40 saat. Üstelik bunun haftada 6 saat çalışan modeli de var. Hangi ülkede yaşıyorsunuz da az falan diyorsunuz anlamıyorum bazen. Hanımefendinin tecrübesi de yok üstelik. Çok bile 500o zaman az bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?