- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- Konu Sahibi atalente35
Fazla bile tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılki, birşeyin küçüğünü alırsanız daha pahalıya gelir öyle düşünün...ssk yok, yol yok, işi bıraktığında tazminat yok...Az mı? Haftalık 9 saatten aylık 36 saat ediyor. Normal bi çalışan haftada 5 gün çalışıyor günlük 8 saatten eder 40 saat. Üstelik bunun haftada 6 saat çalışan modeli de var. Hangi ülkede yaşıyorsunuz da az falan diyorsunuz anlamıyorum bazen. Hanımefendinin tecrübesi de yok üstelik. Çok bile 500
Fazla diyenlere katılmıyorum.cunku emek sarfediyorum.kimse kimseye hayrına para vermiyor
Fazla diyenlere katılmıyorum.cunku emek sarfediyorum.kimse kimseye hayrına para vermiyor
Bizim bakici 4 saat haftanin 5 gunu bakiyor.700 liraya anlastik biz. Kizim 10 aylik ama benim. Kahvaltisi ,oglen corbasi ve uykusu. Sorumluluklari da bunlar.Fazla diyenlere katılmıyorum.cunku emek sarfediyorum.kimse kimseye hayrına para vermiyor
O zaman çalışmasın hanımefendi. Bu şartlar altında sigortalı olarak çocuk bakamaz zatennasılki, birşeyin küçüğünü alırsanız daha pahalıya gelir öyle düşünün...ssk yok, yol yok, işi bıraktığında tazminat yok...
O zaman çalışmasın hanımefendi. Bu şartlar altında sigortalı olarak çocuk bakamaz zaten
Abla gençlerin önünü açŞu anda kendi maaşımla saat hesabı yaptım. Benim saat ücretimden fazla alıyorsunuz.
Belki sosyal güvenliğiniz yok ama 34 yıllık kamu çalışanıyım ve idareciyim.
Bence iyi alıyorsunuz.
Üstelik bir tek siz değil çalışan herkes emek sarfediyor.
Bu şartlarda o işi kapacak yüzlerce insan vardır emin olabilirsiniz.
Bu mentalite ile başlayacaksanız ne olur başlamayın.Bir süre sonra gözünüze batar herşey ve işten ayrılırsınız.Olan sürekli düzeni değişmek zorunda kalan çocuğa olur.Ayrıca soru sormuşsunuz ancak aklınızdaki cevaba destek arıyor gibisiniz.Fazla diyenlere katılmıyorum.cunku emek sarfediyorum.kimse kimseye hayrına para vermiyor
Ucret normal
Asgari ucretle fabrikada calissaniz oransal olarak da ayni parayi alirsiniz
Evet evet kesinlikleAsgari ücretin saati 12.5 lira, konu sahibinin saati 17 lira. Asgari ücretten bile fazla aslında.