benimde olsa keşke bende teşekkür edebilsem
ben de sizler anne olduğunuz için o güzel duyguyu tattığnınız için
sizinle gurur duyuyorum
ayrıca cocuklarınızla
Canım Kızlarım sizinle gerçek anlamda gurur duyuyorum.Zeki,akıllı,mantıklı,yerine göre yaramaz:sm_cool: annesinin sözünü dinleyen,anneyi üzmeyen,ortamda ve okulda hep hakkınızda güzel düşünceler duymama sebeb olan canım yavrularım iyiki benim kızlarımsınız iyiki anne sizi doğurmuş,gerçekten şanslı annelerden birisiyim.Sizi çok seviyorum ve böyle işaretle gösterilen çocuklar olduğunuz için size burdan sonsuz teşekkür ediyorum.Allahım sizi bana bağışlasın bebişlerim.Evet güzel anneler hadi çocuğunuzla ilgili yorumları burda paylaşalım.Her annenin çocuğunu Allahım korusun ve Ona bağışlasın.Bütün çocukları çok seviyoruzzzz:asigim::1hug:
canım tebrik ediyorum seni benimde 3 tane pırlanta gibi kızlarım var onların annesi olmaktan gurur duyuyorum şimdiye kadar beni ne üzecek ne utandıracak bişey yapmadıkları icin teşekkür ediyorum onlara iyiki dogurmuşum prenseslerimi :asigimkuldakı başarıları cevredeki herkesin onları kendi cocuklarına örnek gostermesi beni nasıl mutlu ediyor anlatamam allahım herkesin evladına guzel yazılar yazsın benimkilerede inşallah
sizinle gurur duyuyorum
ayrıca cocuklarınızla
sizinle gurur duyuyorum
ayrıca cocuklarınızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?