• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugunuzun uyku saatleri nasl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

limonatam

Ziyaretçi
1.5 yasında kızım var. erkende yatsa gecte yatsa sabahın 08.00 ayakta!!!
artık gunduz uykusu gunde 2.-2.5 saat arası 1 kez uyuyor gece 12 de yatıyor sabah 8 uyanıyor
nette arastırıyorum 18 aylık olan bır bebek arık gecelerı toplam uyku saatı 11-12 hatta 13 saat

ama nerdeeeeee

sızlerın uyku duzenlerı nasıl ? gece ve gunduz ne kadar uyuyorlar? ozellıklede 1.5 yas ustu cocuklar ıcın coook merak edıyorum
gece 12 de yatan kız 10-11 gıbı uyanması lazımmmmmm

benimde 5 aylık bir kızım var ve geceleri uyutana kadar göbeğim çatlıyor.üstelik uyuması 12 yi buluyor. çok dertliyim çoooooookkkk. gündüz uykuları da az. yarım saat uyuyup uyanıyor.

kızım şuanda 2.5 yaşında nerdeyse doğduğundan beri benimle yatıp benimle kalkıyor,gündüz birsaat uyuyor,sonra gece 12 civarı beraber uyuyoruz,öğlen 11 gibi uyanıyor,şimdilik bnmde işime geliyor ama okul çağı gelince ne yapacaz bilmiyorum,

benim miniğimin3-4 aylıktan beri uyku saati çok düzenli maşşalh:nazar:
9 demeden uyuyor kendisi.sabahda en geç 7 de ayakta.gündüzleride parça parça 3-4 saati buluyor.uyumasa zaten düzeni bozuluyor.huzursuzlanıyor.
hastayken bir ara ayarlayamadı saatlerini ama düzelir düzelmez tekrar eski saatine döndü hatta 8i geçerken başlıyor gözler kapanmaya.

benim kızımda en geç 11:30 da yatakta 10-11-en geç 11:30 değişiyor misafir gelirse 11:30 yatıyor yyoksa 10:00 da yatıyor sabahlarıda 09:00 yada 10:00 da uyanıyor

Back