• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzun Göbek Bağını Ne Yaptınız?

SuskunAhu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.716
17
158
Benim çocuklarımın göbek bağları öylece kutuda duruyo, atsammı bilmiyorum ama öyle saklıyorum hatıra niyetine:16::16:

henüz çocuğum yok ama benim göbek bağımı annem saklamış ve şuan benim cüzdanımda duruyo. bence kesinlikle atmayın, benim için çok güzel bir hatıra o :)))

Benim çocuklarımın göbek bağları öylece kutuda duruyo, atsammı bilmiyorum ama öyle saklıyorum hatıra niyetine:16::16:

cnm yanlış hatırlamıyorsam annem bizim göbek bağlarımızı saklamış azda olsa babam cüzdanında taşımış bereketli olsun diye paralar :) bencede atılmamalı

benim oğlumun göbeği eyüp sultandaki büyük ağacın altına gömüldü ben görmedimde eşim öyle yapmış bize öyle demişlerdi göbek bağını biyerler gömün die bizde öyle yaptık

Bize, bebeğin göbeği nereye gömülürse gönlünün oraya meyledeceğini söylemişlerdi..Gerçi batıl inanç belki ama eşim üniversitenin bahçesine gömdü:1:

ben 13 günlük anneyim, geçen hafta c.tesi günü bayındır hastanesinde doktor muayenesinde düştü göbeyi. doktor hemen "doktor mu olucan sen" dedi. güzel bir anı oldu. bende bebeğimin göbek bağını atmalara, gömmeler kıyamadım :9::9::9:

Back