Göbek bağı düşmedi

Oranın da sıkıntısı belirli doktorun olmaması sanırım… ama oranın her doktoru için iyi diyorlar. Özellikle çok ciddi bir sağlık problemi vs yoksa bebeğin bence çok da sorun değil
Evet bi gittiğin doktoru bi dahs bulamıyorsun, büyük çocuğum orada lösemi tedavisi gördü yatarak, ben o zaman hamileydim yaklaşık 9 ay kadar o yüzden mecburi bi şekilde orada takipli oldum ve doğum yaptım, kadın doğumda bile aynı doktor yok zaten hep asistanlar doğuma bile asistan giriyo vs vs. Aynen dediğin gibi minikte elhamdülillah bi sıkıntı yok rutinleri için gidiyorum

Evet bi gittiğin doktoru bi dahs bulamıyorsun, büyük çocuğum orada lösemi tedavisi gördü yatarak, ben o zaman hamileydim yaklaşık 9 ay kadar o yüzden mecburi bi şekilde orada takipli oldum ve doğum yaptım, kadın doğumda bile aynı doktor yok zaten hep asistanlar doğuma bile asistan giriyo vs vs. Aynen dediğin gibi minikte elhamdülillah bi sıkıntı yok rutinleri için gidiyorum
Oyy geçmiş olsun kuzum Rabbim şifasını versin inşallah. Şimdi durumu nasıl?

Çok teşekkürler ❤️ iyi hamdolsun 2 ayımız kaldı Allahın izniyle tedavisinin bitmesine dualarınızda unutmayın kızımı kalıcı şifayla bitirelim bu hastalığı 🤲
Rabbim şifasını versin inşallah. Ederim tabiki. Duyunca bile ettim. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah 💜
Biz burada sohbet ederken konu sahibi yazabilir mi acaba düştü mü göbüşü😅
Ay eveet ben de merakla beklemedeyim 😄
Konuyu dağıttım kusuruma bakma🙏
Konu sahibinden ben de çokça özür diliyorum. Sohbeti tatlı bir arkadaşla tanışınca yürüyüp gitti bizim sohbet🫠 Kusura bakma lütfen 🙏

Rabbim şifasını versin inşallah. Ederim tabiki. Duyunca bile ettim. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah 💜

Konu sahibinden ben de çokça özür diliyorum. Sohbeti tatlı bir arkadaşla tanışınca yürüyüp gitti bizim sohbet🫠 Kusura bakma lütfen 🙏
Çok teşekkürler ❤️

Estağfurullah hiç önemli değil😊 evet düştü düştü

X