Çocuğunuzu kendi kendine oynaması için teşvik ediyor musunuz?

Brcbrcbrc84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.965
3.424
133
14 aylık bebeğim var ve oyun oynarken sürekli birlikte oynuyoruz. Geçen gün annem biraz kendi kendine oynaması için teşvik etmelisin, oynamak için hep seni istiyor dedi ve bana da mantıklı geldi. Burada 4 yaşında çocuğum oynamak için sürekli beni istiyor hibi konuları görünce çocuğun oyun oynamak için erken yaşlarda teşvik edilmesi gerektiğini düşündüm. Bugün biraz izledim ve kendi kendine 10 dk falan oyalandı. Nette de 1 yaşında çocukların 15 dakika kendi kendine oynayabildikleri yazıyor.
Sizde durum nasıl? Çocuğunuz kendi kendine oyun oynuyor mu yoksa hep sizi mi istiyor?

henüz çocuğum yok ama çocuklar kendi kendine oynuyorlar gözlemlediğim kadarıyla. teşvik etmenizde bence sorun yok. bir gazete kağıdı verseniz bile zaten sıkılana kadar oynar. ayyy çok tatlılar ya bebekler :))

Sürekli anne babasıyla oynayınca her zaman oyun için onlara ihtiyaç duyuyormuş. Fırsat vermeyince kendi kendine oynamayı öğrenemiyormuş. Bunda tablet televizyon da etkiliymiş ama bizde zaten tv, tablet televizyon yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…