Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ÇOCUGUNUZU KAC AYLIKKEN KRESE YADA ANAOKULUNA YOLLADINIZ

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
28 AY ÇOKMU ERKEN IDEAL YASMI KARAR VEREMIYORUZ SIZLER COCUGUNUZU KAC AYLLIKKEN VERDINIZ KRESE YADA ANAOKULUNA.

Çalışmıyorsanız evet erken henüz 2.5 yaşında.. Benim oğlum şuan 6 yaşında 2010 mayıs doğumlu. Geçen sene yarım dönem alışması için anaokuluna gönderdim ( sadece anaokulu olan okula ) .. Bu sene 1. sınıfa başlayacağı okulun anasınıfında. Seneye de 1. sınıfa başlayacak. Eğer çalışmıyorsanız siz eğitim vererek anaokulu için hazırlayın derim. Çok faydası oluyor ..

3,5 aylıkken çalışmaya başladım 11 aya kadar annem baktı 11 aylıktı kreşe başladı mecburen.

3,5 aylıkken çalışmaya başladım 11 aya kadar annem baktı 11 aylıktı kreşe başladı mecburen.
28 AY ÇOKMU ERKEN IDEAL YASMI KARAR VEREMIYORUZ SIZLER COCUGUNUZU KAC AYLLIKKEN VERDINIZ KRESE YADA ANAOKULUNA.

Merhabalar
Benim kizim da 17 aylik. Kpss ye hazirlanmistim hamileyken ve 87 puanla atanamadim. Simdi 17 aylik ve sinava 4 ay var. Evde surekli benle oldugu icin bana cok duskun. Bu yizden krese verip ders calismak istiyorum. 17 ay sizce cok mu erken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…