Çocuğunuzu erken yatırın!

hastalık falan olmazsa kesinlikle ikiside 9 da yatağa girer en geç 10 gibi sızarlar sabahta en geç 7 de kalkarlar, ben şanslı annelerdenim anlıcanız

uykusunun geldiği herhalinden belli olan oğlumu bir türlü yatıramıyorum hep verdiği cevap uykum yok.aradan fazla vakit geçmeden oldugu yere sızıyor..sabahta babaannesi uykudan kaldıramıyor kolay kolay...canım bu sene okula başlayacak o zaman görecegim ben onu:))şimdilik birşey demiyorum...

he benimde iki tane var 10 dedimmi yatırıyorum yarım saate kadar uyuyorlar o yönden rahatım

benim oğlum çok geç yatardı.(24.00)gibi.3 gündür akşam üzeri uyutmuyorum.şimdi saat 21.00 gibi uyuyor.

aynen katılıyorum sana. benım kızımda bırkac gun agladı bagırdı sonra kendı kendıne uyumayı ogrendı. uykusu bebeklıgınden berı duzgundu zaten. su an 3 yasına gırdı, bu aralar hem zor hemde bıraz gec uyuyor. ortalama 1 saat yatakta oyalanıyor. uyuyup kalıyor sonra. bu arada bende hıc yatagıma almadım. bebeklıgınden berı kendı odasında uyuyor, kısları harıc malesef aynı odada yatmak zorundayız evımız sobalı old. ıcın. bence de deneyın derım canım gercekten cok rahat. artık gece oldu uyuma zamanı geldı dıyorum kucuk yatak deyıp yatıyor. zaten uykusunun geldıgını bellı edıyor. anneeee suuut dıyerek ıcıp uyuyor. annem benım..

çouuklarıı erkenn yatıralım ,kocalarlaa kardeşş olmayalım
slogan budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…