cocugunuza yaptiginiz oyun ve oyuncaklar

İlk kestigim saclar, tirnaklar, ilk bayramliklarimiz, mevlut kiyafetlerimiz, hastanede dogum bilekliklerimiz, studyo ve evde cekilen fotolardan bazilari, ilk karalama calismalarimiz, sulu boya ile ve kalemle cizdigimiz el izlerimiz,ultrason goruntulerimiz hatira kutularimizda,
Akliniza gelen baska birsey varsa fikirlerinizi beklerim:-)

İlk kestigim saclar, tirnaklar, ilk bayramliklarimiz, mevlut kiyafetlerimiz, hastanede dogum bilekliklerimiz, studyo ve evde cekilen fotolardan bazilari, ilk karalama calismalarimiz, sulu boya ile ve kalemle cizdigimiz el izlerimiz,ultrason goruntulerimiz hatira kutularimizda,
Akliniza gelen baska birsey varsa fikirlerinizi beklerim:-)

o kadar ayrıntıya giremem ben :) belli başlı birkaç parça birşey olur ancak:)

havalar ısınınca banyo zevkli olmaya başladı. önceden çok ağlıyordu bu yüzden banyo saati işkence haline geliyordu hem onun , hem benim için.. şimdi ben çıkarmasam çıkmak istemiyor. hep gülücüklü:)

Aynen benimkilerde banyo konusunda oyle, banyoya bir hali yani kuvrte konan banyo halilarindan almak istiyorum. Kaymasinlar diye. Onlar banyo yapinca sanki ben yapmisim gibi rahatliyorum:-)

İkizlerim 18 aylik oldu. Aldigimiz oyuncaklar anca 1-2 saat ilgi cekiyor, evde yaptigimiz oyunlar, oyuncaklr, faaliyetler daha cok seiniyor ve ogreniorlar. Deneyimli anneler bu konuda fikirleriniz varsa paylasalim. Rglendiren, ogreten, oyun ve oyuncaklar.... yaptiginiz birinde gordugunuz hersey olabilir. Cocuklariniz nasil en guzel sekilde vakit gecirir, ayni zamanda ogrenir. Ve hatta oyunlarla eindiginiz aliskanliklar varmi, nasil basarili oldunuz. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Yasemincim mesaj kutunu boşaltabilir misin dolmuş da özel gönderemiyorum kusura bakma alaksız biyere yazdım ama görmeni sağlamaya çalışıyorum :)

İkizlerim 18 aylik oldu. Aldigimiz oyuncaklar anca 1-2 saat ilgi cekiyor, evde yaptigimiz oyunlar, oyuncaklr, faaliyetler daha cok seiniyor ve ogreniorlar. Deneyimli anneler bu konuda fikirleriniz varsa paylasalim. Rglendiren, ogreten, oyun ve oyuncaklar.... yaptiginiz birinde gordugunuz hersey olabilir. Cocuklariniz nasil en guzel sekilde vakit gecirir, ayni zamanda ogrenir. Ve hatta oyunlarla eindiginiz aliskanliklar varmi, nasil basarili oldunuz. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

ben oğluma playgronun oyun halısından almıştım.üzerinde hışırtılı ve diş kaşıma aparatları da var bu halıda. bi kaç tanede playgroda oyuncak almıştım.playgro oyuncakların üzerlerinde siyah beyaz desenler var bu desenler yeni doğan çocukların ilk farkettiği renklermiş o nedenle çok ilgisini çekmişti bizim oğlanın. halının üzerinde oyuncaklarıyla çok eğleniyordu.

Back