Çocuğunun olmaması ve MAL VARLIĞINI İHTİYACI OLAN BİRİNE DEVİR ETME

sizin anlattığınız kadarıyla ölmüş bitmiş bir durumunuz yok ben tedaviyle yüzde iki hamile kalırsın denilen insanların tedavi olmayı seçtiklerini gördüm hemen bu kadar hayattan korkup çekinmeyin ya hu adama da yazık emin olun karşı tarafın anne veya baba olma hakkının senden dolayı elinden alınma ihtimali insanı o kadar üzüyor ki bende de pko var kilo ve haşimato var bu sebeple tedavi görüyorum eşinizi anlayabilirim bence siz ona destek olmalısınız eşim benimle şakalaşır olmuyorsa bi tane yoldan alır götürürüz falan der mesela evet benimle aynı şeyleri yaşıyor eminim ona da zor ama tedavi gören taraf daha fazla yıpranıyor

çocuk istiyorsanız savaşmaktan vazgeçmeyin tıp ilerledi olmazsa da en azından denedik olmadı dersiniz kilo vermeniz bir bakıma iyi olmuş bu süreçte kilo vermek tüp bebek tedavisinde başarı şansını yükseltiyor en kısa zamanda alanında tecrübeli doktorlarla görüşün içinizi rahatlatsınlar bu kadar umutsuz olmak iyi değil

31 yasında bunları mı düsünüyorsunuz cidden?

o kadar katılıyorum ki malesef çok doğru bir tespit

bende çok isterim ama sanırım kalp ritim bozukluğum olduğu için ve psikolojik tedavi geçmişim olduğu için sağlık raporlarında sorun çıkarıyorlarmış
Siz bilgi almadan kulaktan dolma laflarla niye hareket ediyorsunuz ki? Ne sorsak mış'lı cevaplar veriyorsunuz. Allah aşkına doru düzgün hastaneye gidin genel kontrolleriniz yaptırın. Hem mental hem de fiziksel sağlığınız için

31 yasında bunları mı düsünüyorsunuz cidden?
evet cidden bu durumdayım berbat bi haldeyim inanın günlerce üstümü değiştirmek bile istemedim yemek yemedim tek başıma kalıcam yaşlanıcam korkusu gecelerce bütün bedenimi titretti çok kötü bir zamandan geçtim şuan biraz daha iyiyim

Eşimdeki sorun morfoloji ve tümü baş anormalisi yani spermlerin yumurtayı dölleyecek kısmı sorunlu
Morfoloji konusunda dr lar ikiye ayriliyordu ben tedavi olurken.
Mordolojisi cok dusuk esi olan arkadasimin 2 cocugu var.
Bas anomalisi sonucu kuruger sonucundan sonraki durum mu, yoksa normal sperm orneginden cikan sonuc mu?

haklısınız arkadaşlar fakat zaten panik durumunda olduğum ve ne yapmam gerektiğini bilmediğim içn sizlerden fikir alıyorum yani
Bizden fikir almışsınız geçen hafta. bakın üzerinden bir hafta geçmiş ve siz hala aynı konudasınız. Psikolojik destek almalısınız. Zaten bu psikoloji ile tedavi olmayın ilk önce psikolojinizi düzeltmeye bakın

Morfoloji konusunda dr lar ikiye ayriliyordu ben tedavi olurken.
Mordolojisi cok dusuk esi olan arkadasimin 2 cocugu var.
Bas anomalisi sonucu kuruger sonucundan sonraki durum mu, yoksa normal sperm orneginden cikan sonuc mu?
bahçeci tüp bebek merkezinin laboratuarında yapıldı krugerdir orası sanırım who ya göre bakmaz ama bilmiyorum. Şunbatta bi tahlil zamanımız daha var

Depresyon mu acaba?
Hani saglıklı değil bence oturup bunları düsünmek.
35 yasındayım hic aklıma gelmez bunlar.
Bence bi yardım alın bu konuda.Sebeplerini ögrenirsiniz en azından.

Depresyon mu acaba?
Hani saglıklı değil bence oturup bunları düsünmek.
35 yasındayım hic aklıma gelmez bunlar.
Bence bi yardım alın bu konuda.Sebeplerini ögrenirsiniz en azından.
anksiyete ve depresyon teşhisi koydu doktorum.
Bu durumdan önce bana da biri gelip bunları söylese ne saçmalıyosun bi dur derdim.
Ama insan kendisine olunca öyle olamıyor malesef

bakın siz etraftan duyduklarınıza çok inanmışsınız zaten sanırım kendi mental sıkıntılarınızı bu söylenenler çok tetiklemiş öncelikle bir terapi alın ve rapor çıkmazı falan bırakın bir doktorlarla konusun hastanelerin direk kadın doğumda infetilite bölümüne gidin tüm sorularınızı bir hekime sorun psikologla görüşün hayattan bu kadar kolay vazgeçmeyin herkesin bir yerden imtahanı vardır bi şey için savaş vermesi gerekeilir eşinizle sizin de savaşınız bu bu konuyu bu kadar kişiselleştirmeyin birlikte üzerinden gelmelisiniz

bende çok isterim ama sanırım kalp ritim bozukluğum olduğu için ve psikolojik tedavi geçmişim olduğu için sağlık raporlarında sorun çıkarıyorlarmış
Alakasi yok, kalp ritm bozuklugum var, kalp kapakciklarimda sorun var, tup bebekle hamile kaldim, yalniz normal doguma giremezsin dendi bana. Herhangi bir sikinti yasamadim. Bizde de sikinti esimdeydi, ilk denemede hamile kaldim. Onyargilarin var, gözün korkmus anliyorum. Ve gercekten herkes anne olmak, karninda tasimak, dogurmak zorunda degil. Bunlari istemiyorsam kucuk bi bebek evlat edinirdim. 30, 40 yasinda bi insana ilerde bana yardim etsin diye ev bagislamaktan bahsediyosun. Bunu kimse yapmaz, evi alir 3 gün sonra izini bulamazsin. Ayrica cocugum bana ilerde bakmak zorunda degil. O niyetle doğurmadım. Niye böyle agir bir sorumlulugu olsun ki ? Cok gerekiyosa satarim evimi gider özel bakimevinde kalirim. Cocuguma kambur olmam.

çok teşekkür ederm doğru söylüyosunuz kafamda ve bedenimde o gücü toplamaya çalışıyorum ve başarmayı çok istiyorum Allah bu yolda olan herkese yardım etsin

Ay lutfen bu niyetle cocuk dogurmayin. Bence 31 yas bunlari dusunmek icin cok erken. Psikolojik destek alin.

Tüp bebek ne demek , nasıl yapılır biliyor musunuz?
biliyorum tabiki. bakın anlamadınız ay tüp bebekle olucak cocugu istemiyorum gibi bi düşünce değiil benimkisi eğer öyle anladıysanız. Beni belirsizlik yıpratıyor kaç denemede olucak yada kaç deneme sonrası olmayacağını idrak edeceğim gibi süreçleri yaşamak beni çok korkutuyor 3 ay oldu bu teşhisi alalı o günden beri düşünce fırtınasından kendimi alamıyorum

çok teşekkür ederm doğru söylüyosunuz kafamda ve bedenimde o gücü toplamaya çalışıyorum ve başarmayı çok istiyorum Allah bu yolda olan herkese yardım etsin
seni anlıyorum ben ilk duyduğumda dokuz ay doktora gitmedim iyice tetiklemiş bu olay seni ama evde oturup bunları düşünmek daha çok içini yer insanın sen önce dene gerisini Allaha bırak .
Bilimsel olan kısmını bu kadar reddetmememiz lazım kafandaki her soruları doktorlara sorabilirsin iyi bir doktor denk gelmediyse başkasından randevu alırsın on bir kilo verecek kadar üzülmene değer mi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…