Çocuğunun olmaması ve MAL VARLIĞINI İHTİYACI OLAN BİRİNE DEVİR ETME

Evlat edinmek?
Yani fikriniz bana açıkçası sacma geldi.
Insan ailesine guvenemezken elin insanina nasıl guveneceksiniz?
tabiki dümdüz güvenemem belki zamanla tanıdığım veya bir kuruluş tarafından yardıma ihtiyacı olan biri olabilir öyle demek istedim aslında

Hele Bi 50 60 yaşına gelin ozaman düşünürsünüz.şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz kimseye malınızı dağıtmayın. Allah size evlat nasip eder ne bu karamsarlık
hemde hiç sağlıklı düşünemiyorum çok içim yandı bu durumu duyunca evet doğal yollarla gebelik imkansız demediler fakat benimde kafamı rahatlatmam lazım onun için sizlere danışmak istedim

doğru söylüyosunuz zaten oda şuan bu konuyu konuşmaktan çekiniyor. şuan eşimin ilaç tedavisi devam ediyo sonuçlanınca ve bize ne yapmamız gerektiği söylenince enine boyuna konuşacağım

tabiki istedim korunmayı bıraktım sonuçta fakat tüp bebekle ilgili araştırdıklarım insanların yaşadıkları herşeye ramen dğnya para harcanıp tutmayan tedaviler bana çok korkunç geldi
şu an tüp bebek noktasında değilim bu ay sekiz iğne vurdum ki iğneden çok korkan biriyim benden kaynakl çocuğumuz doğal yollarla olmayacak ve evet güzel para harcıyoruz ama istediğimiz bu geçen ay olmadı bu ay yeniden deniyoruz olmazya yeniden paranın önemi var mı ki bir şekilde kazanabiliyo insan eğer gerçekten çocuk istiyorsan cidden zorlamak için yazmıyorum yanlış anlama beni

kolay değil dört yıl belki on yıl uğraşan oluyor ama eşinizi de kendinizi de daha savaşmadan pes ettirmişsiniz ilerde belki olabilirdi o ihtimali denemek gerekmez mi?

Eşiniz sorunun kaynağı olduğu için sizde çok üzüldüğünüz için denemeyelim tamam demiş belki hissettiği bu değil ömrü boyunca bunun vicdan azabını yaşayacak

düşündüğünüz kadar korkunç bir süreç değil bu arada aksıne sanırım eşleri birbirine daha çok bağlıyor

hemde hiç sağlıklı düşünemiyorum çok içim yandı bu durumu duyunca evet doğal yollarla gebelik imkansız demediler fakat benimde kafamı rahatlatmam lazım onun için sizlere danışmak istedim
Kafanız rahat değilse psikolojik destek alabilirsiniz. Böyle konu açarak kafanızı rahatlatamazsınız

İnsanlar maddi durumum el verse tedavi olsam diye iç geçirirken bu düşünce bana çok saçma geldi. En azından bir kere denemeyi eşiniz veya siz hak etmiyor musunuz ? En azından denedik demek , uğraştık demek , içinizin rahat etmesi için bile tedavi olunması gerektiğini düşünüyorum

Allah yardım etsin umarım kısa sürede yavrunuza kavuşursunuz. Çok haklısınız zaten onu düşündükçe de kendime kızıyorum bu kadar güçsüz ve cesaretsiz olduğum için ona bunu yaşatmaya hakkım yok diye düşünüyorum tabiki

tabiki istedim korunmayı bıraktım sonuçta fakat tüp bebekle ilgili araştırdıklarım insanların yaşadıkları herşeye ramen dğnya para harcanıp tutmayan tedaviler bana çok korkunç geldi
Dünya para harcanmasi için sanirim sigortaniz olmamasi lazim.
Artik şehir hastanelerinde de tüp bebek tedavisi uyguluyorlar.
Eşinizdeki saglik problemi ne acaba özel olmayacaksa sorabilirmiyim ?

doğru söylüyosunuz zaten oda şuan bu konuyu konuşmaktan çekiniyor. şuan eşimin ilaç tedavisi devam ediyo sonuçlanınca ve bize ne yapmamız gerektiği söylenince enine boyuna konuşacağım
Kaldı ki bir de eşiniz yüzünden çocuk olmuyor. Onun durumunu düşünsenize bir de. KK da nadiren eşlere üzülürüm ama ben sizinkine de üzüldüm. Adam baba olmak istiyor ama sorun onda. Bebeği olabilir ama eşi yanaşmıyor. Adam ısrar edemiyor çünkü problem onda. nasıl bir çıkmaza sokmuşsunuz adamı farkında mısınız? Sadece kendiniz düşünerek olmaz

Evlatlık almayi neden dusunmuyosuniz? Bi hayata dokunmaksa olay onlardan daha cok hakeden yok bence.

Dünya para harcanmasi için sanirim sigortaniz olmamasi lazim.
Artik şehir hastanelerinde de tüp bebek tedavisi uyguluyorlar.
Eşinizdeki saglik problemi ne acaba özel olmayacaksa sorabilirmiyim ?
Eşimdeki sorun morfoloji ve tümü baş anormalisi yani spermlerin yumurtayı dölleyecek kısmı sorunlu

Yaşınız çok genç çabuk pes ediyorsunuz ama sizin kararınız tabii ki. Madem öyle evlat edinebilirsiniz ,sunduğunuz düşünceden daha mantıklı geliyor bana.

Tüp bebek denemeden nasıl bir süreç olduğunu bilemezsiniz. 2 kez o yoldan geçen biri olarak söylüyorum ki kafanızda kurduğunuz gibi süründüren bir tedavi değil.benim rahatsızlıklarım var demişsiniz Dr zaten onun takibini yapar. Siz tedbiri alın takdiri Allaha bırakın

Yaşınız çok genç çabuk pes ediyorsunuz ama sizin kararınız tabii ki. Madem öyle evlat edinebilirsiniz ,sunduğunuz düşünceden daha mantıklı geliyor bana.
bende çok isterim ama sanırım kalp ritim bozukluğum olduğu için ve psikolojik tedavi geçmişim olduğu için sağlık raporlarında sorun çıkarıyorlarmış

çok çıkmaza soktum onu biliyorum çok üzülüyorum

bende çok isterim ama sanırım kalp ritim bozukluğum olduğu için ve psikolojik tedavi geçmişim olduğu için sağlık raporlarında sorun çıkarıyorlarmış
Varsayımlarla hareket etmeyin, kuruma gidip ilk ağızdan bilgi alın.
Sunduğunuz fikir çok uç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…