- 5 Şubat 2021
- 124
- 36
- 48
- 32
- Konu Sahibi blue girls
-
Mis gibi isim. Neden bu kadar takıntı yaptınız? İsim ve karakter bağlantısı ille öyle olacak kuralında bir şey değil ki! Mesela bir şeref biliyorum şerefsizin tekidir. Aynı isim soyisimde cami hocası ve dolandırıcı var yasadığım şehirde.Oğlumun adı görkem ama iyimi güzelmi sizce? Çok pişman oldum koyduktan sonra ama değişmiyor maalesef adını koyanlar memnunlarmi bana söylerlerse çok mutlu olurum birde karakterleri nasıl oluyor?
Hangi isimde tanıdığınız çokMis gibi isim. Neden bu kadar takıntı yaptınız? İsim ve karakter bağlantısı ille öyle olacak kuralında bir şey değil ki! Mesela bir şeref biliyorum şerefsizin tekidir. Aynı isim soyisimde cami hocası ve dolandırıcı var yasadığım şehirde.
Çok öğrenciniz oldumu Görkem ismindeBir öğretmen olarak görkem adlı öğrenciler çok zeki hareketli parlak çocuklar oluyor. Denk mi gelmiş bilmem
Ne kast ettiğinizi anlayamadım. Neden sordunuz bu soruyu?Hangi isimde tanıdığınız çok
Çünkü görkem ismini elem olarak görüyorMis gibi isim. Neden bu kadar takıntı yaptınız? İsim ve karakter bağlantısı ille öyle olacak kuralında bir şey değil ki! Mesela bir şeref biliyorum şerefsizin tekidir. Aynı isim soyisimde cami hocası ve dolandırıcı var yasadığım şehirde.
Ne alaka ya elemle? Görkem ihtişam güçlü ve yüksek bir isim bence görkem. Ay söyleye söyleye ben bile alıştım ama oğlum yok :)Çünkü görkem ismini elem olarak görüyor
Ne kast ettiğinizi anlayamadım. Neden sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?