• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunun ismi Görkem olanlar bakabilirmisiniz??

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
Oğlumun adı görkem ama iyimi güzelmi sizce? Çok pişman oldum koyduktan sonra ama değişmiyor maalesef adını koyanlar memnunlarmi bana söylerlerse çok mutlu olurum birde karakterleri nasıl oluyor?

Bu konuyu daha önceden de hatırlıyorum. Eğer isime ısınamadıysanız hala neden eşinizle ortak karar alıp çocuk küçükken değiştirmiyorsunuz? Biraz takıntı haline gelmiş sizde bu durum. Bence çok hoş bir isim. Elbette pişman olmuş ya da bebeği kucağınıza aldıktan sonra bu ismin ona yakışmadığını düşünmüş olabilirsiniz. O zaman 2 seçenek var ya gidip değiştireceksiniz ama bu noktada elalem ne der kafasında olmayacaksınız çünkü elalem herşeye konuşur. Ya da siz takıntı yapmayı bırakıp destek alacaksınız.

Oğlumun adı görkem ama iyimi güzelmi sizce? Çok pişman oldum koyduktan sonra ama değişmiyor maalesef adını koyanlar memnunlarmi bana söylerlerse çok mutlu olurum birde karakterleri nasıl oluyor?
Mis gibi isim. Neden bu kadar takıntı yaptınız? İsim ve karakter bağlantısı ille öyle olacak kuralında bir şey değil ki! Mesela bir şeref biliyorum şerefsizin tekidir. Aynı isim soyisimde cami hocası ve dolandırıcı var yasadığım şehirde.

Mis gibi isim. Neden bu kadar takıntı yaptınız? İsim ve karakter bağlantısı ille öyle olacak kuralında bir şey değil ki! Mesela bir şeref biliyorum şerefsizin tekidir. Aynı isim soyisimde cami hocası ve dolandırıcı var yasadığım şehirde.
Hangi isimde tanıdığınız çok

Çünkü görkem ismini elem olarak görüyor

İsim çok güzel milattan önce kalma kayınpeder ismi vermediğiniz için tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻
Görkem aşırı asil bir isim 😎

Back