Çocuğunu kullanan kv problemi

Evlibayan0601

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
7
2
1
Merhaba, gerçekten çok doldum ve üzülüyorum. Bu durumla karşılaşan, yaşayan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. Herşey güllük gülistanlıkken eşimin beklediği bir iş olmayınca başta kayınvalidem olmak üzere görümcem vs herkes birden adamcağıza sırt çevirdi. Bundan öncesinde daha sonuç beklenirken kayınvalidem olsun görümcem olsun inanılmaz iyi davranıyorlardı, eşimin etrafında pervane olmuşlardı. Kv aynı şekilde her zaman bana gelip olumlu konuşurdu, kendisini çok severdim çok içten olduğunu düşünürdüm. Ama bu son tavırları ve bana farklı eşime farklı konuşması, kendi oğluna karşı bu denli ikiyüzlü davranması midemi bulandırıyor. Kendi evladını çıkarları için kullanan kayınvalideyle mücadele eden dostlarım varsa yardım bekliyorum. Beni geçtim, eşim çok üzülüyor. Çok zor günler atlattık hala da atlatmaya devam ediyoruz, annesinin bu saçma tavırları adamcağızı üzüyor ne yapacağım bilmiyorum. Oğluna aldığı saçma tavırla kırk kurban olduğu benide arayıp sormamaya başladı ve biz artık bu insanların her hatasını kapamaktan sıkıldık.

Maddi olarak sıkıntılı bir süreçte misiniz peki ?

Valla politik olun yarin birgun barisir ana ogul siz kotu olursunuz

Siz niye mücadele edeceksiniz anlamadim ki. Görüşmezlerse siz de görüşmeyin, durumunuz duzelince de yüz vermezsiniz yani.
Böyle her aile içi her olaya girip bir şey yapmasi lazimmiş gibi tavir takinan gelinler de bana kendine drama, dert ariyormuş gibi geliyor. Eşiniz cocuk değil, ailesine kendisi tepki verebilir, tavir alabilir eğer isterse. Aile kendisinin sonuçta.

İnanın hiç umrum olmuyordu, ta ki kayınvalidem beni arayıp ağlaya yakına kendi oğlunu bana kötüleyip, sende hiç karışmıyorsun diyip beni kışkırtana kadar

Demek ki eşinin ailesi maddi yönden bir beklenti içine girmenizden çekinmiş bu yüzden kendilerini geri çekmişler.Eşinizle oturur konuşur bundan sonrası için bir karar alırsınız.

İnanın hiç umrum olmuyordu, ta ki kayınvalidem beni arayıp ağlaya yakına kendi oğlunu bana kötüleyip, sende hiç karışmıyorsun diyip beni kışkırtana kadar

Kvmin beni arayip eşimi kotulemeye başladigi ilk kelimesinde "kusura bakmayin boyle şeyler dinlemek istemiyorum" diyip telefonu kapatirdim. Kişkiracak bir şey yok.
Yarin obur gun onlar barisir bilemezsiniz.

Eşim ailesiyle sorun yaşadiginda asla karişmam, kimseden de dedikodu dinlemem tamamen disarda kalirim. Eşim bana anlattiginda eşimi dinler, konuşur tavsiye veririm birlikte karar aliriz en temizi.

Çok teşekkür ederim, umarım olmazlar. Hayatımızdan bütün kötülüklerini alıp gitmeleri tek arzum

Bazi insanlar maalesef sizi islerine yaradigiz kadar tanir. Bizim ailede böyle olanlari uzak tutuyorum. Daha dogrusu ailemi kullanmalarina izin vermiyorum. Esim ayni durumda olsa ve yarin durumunuz düzelse karsi tarafa bir kurus verilmesini engellerim. Hasta cocuklara bagislarim ama öylelerine yerdirmem. O insan tipi maalesef nerdeyse herkesin sülalesinde en az bir kere var

Ben kendi ailemde böylesini görmedim, bizde evliliklere karışılmaz büyütülme ile alakalı ama gerçekten eşimin ailesine girince, ülkedeki birçok erkek annesinin çocuğunu Mesih olarak görüp, beklediği maddi desteği göremeyince canavarlaştığını gördüm. Ben eşimle gereken konuşmayı yaptım, ilerde kendini yeniden kullandırmak isterse onun tercihi inanın artık yoruldum bu insanlardan

Bakin onun tercihi degil. Ben burda acil saglik sorunlarindan felan bahsetmiyorum. Ama olur olmaz harcamalara veya sırf keyiflerine para verditmem. Orda iste duracaklar. Madem anneligi parali kalsin. Esimi eskiden kullananlar vardi..artik kimse yanasamiyor bile. Aile aile olmayi bildigi sürece yardim da görür. Yoksa para harcamak istesem bir sürü yardim bekleyen hasta bebeklerimiz var. Onlara bagislarim. Mesele para degil. Enayi yerine koymaya calismalari

E görüşmeyin..

Olayı yazmamışsınız ne oldu ki birden böyle değişti sadece çıkarlarına göre kullandığı yazıyor biraz bahsederseniz anlayabiliriz. Ama dünya iyisi de olsa mesafe mesafe mesafe

..siz şu eski üye misiniz? En son eşinin yeğeni öksüz kalmıştı diye konu açan?

Son düzenleme:
Kayınvalide ile görümce için yapacak bir şey yok, çıkarcı insanlar demek ki. Sizin burada yapacağınız tek şey yorum yapmadan, kötü konuşmadan eşinizi dinlemek ve ona her zamankinden daha fazla sevgi ve ilgi göstermek.

aslında bu sorun eşinizin çünkü onun annesi ve kendisi bu muameleyi görüyor ,canı sıkılıyorsa bu duruma annesine mesafe koyar ,siz sakın annen şöyle davranıyor böyle yapıyor gibi bir yaklaşımda olmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…