- 14 Nisan 2022
- 7
- 2
- 1
- Konu Sahibi Evlibayan0601
Merhaba, gerçekten çok doldum ve üzülüyorum. Bu durumla karşılaşan, yaşayan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var. Herşey güllük gülistanlıkken eşimin beklediği bir iş olmayınca başta kayınvalidem olmak üzere görümcem vs herkes birden adamcağıza sırt çevirdi. Bundan öncesinde daha sonuç beklenirken kayınvalidem olsun görümcem olsun inanılmaz iyi davranıyorlardı, eşimin etrafında pervane olmuşlardı. Kv aynı şekilde her zaman bana gelip olumlu konuşurdu, kendisini çok severdim çok içten olduğunu düşünürdüm. Ama bu son tavırları ve bana farklı eşime farklı konuşması, kendi oğluna karşı bu denli ikiyüzlü davranması midemi bulandırıyor. Kendi evladını çıkarları için kullanan kayınvalideyle mücadele eden dostlarım varsa yardım bekliyorum. Beni geçtim, eşim çok üzülüyor. Çok zor günler atlattık hala da atlatmaya devam ediyoruz, annesinin bu saçma tavırları adamcağızı üzüyor ne yapacağım bilmiyorum. Oğluna aldığı saçma tavırla kırk kurban olduğu benide arayıp sormamaya başladı ve biz artık bu insanların her hatasını kapamaktan sıkıldık.