• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çocuğunu bakıcıya bırakan anneler, yardımcı olur musunuz lütfen?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

huuulya

küçücüğüm herşeyim...
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
1.798
0
116
38
Diğer
selamlar hanımlar,
2,5 aylık taze anneyim, ekimde işe başlayacağım, bakıcı aramaya başladım ama merak ettiğim bi şey var
bekar birisi bebeğe gerektiğince bakabilir mi, yoksa bakıcının çocuklu biri olması daha mı iyi, işe başladığımda bebeğim 4,5 aylık olmuş olacak, ayrıca şunu da belirteyim yarım gün çalışıyorum, öğleden sonra evde olacağım, güvendiğim bi kişi var şu an için ama bekar olması kafamda soru işaretleri oluşturuyor :uhm: :uhm: :uhm:

bence bekar yada evli olmasına değilde tecrübeli olmasına bakmalısın benim bakıcımda bekar 22 yaşında ama çocuk gelişim mezunu ve 4 sene çocuk bakmış bir çok konuda benden daha tecrübeli eğer o kişiye güveniorsan bırak derim

Bana sorarsanız genç ve çocuksuz birini bulsam hemen işe alacağım. Zira tecrübeli ve çocuk büyütmüş kadınlar, kendileri nasıl büyütmüşlerse sizin çocuğunuzu da aynı sistemle büyütmeye çalışıyorlar. Ayrıca annlik duygusunu daha önce tattıkları için çocuğunuza aşırı bağlanabiliyorlar.
Bekar biriyle henüz tecrübem olmadı ama en azından çocuğunuzu kendi bebeği yerine koymadan, onun oyun arkadaşı olabilir. Ayrıca daha önce çocuk büyütmediği ya da başkasının çocuklarına baktığı için sizin istediğiniz sisteme uyarak çocuk büyütmeye istekli olabilir.

canım bu kişiye göre değişir,çocuklu-bekar farketmez ki.Çocuğunu sevsin,iyi niyetli olsun yeter.Yaşı küçük birini daha rahat yönlendirebilirsin.Neler yapması gerektiğini anlatırsın,düzenini kurarsın.

Bana sorarsanız genç ve çocuksuz birini bulsam hemen işe alacağım. Zira tecrübeli ve çocuk büyütmüş kadınlar, kendileri nasıl büyütmüşlerse sizin çocuğunuzu da aynı sistemle büyütmeye çalışıyorlar. Ayrıca annlik duygusunu daha önce tattıkları için çocuğunuza aşırı bağlanabiliyorlar.
Bekar biriyle henüz tecrübem olmadı ama en azından çocuğunuzu kendi bebeği yerine koymadan, onun oyun arkadaşı olabilir. Ayrıca daha önce çocuk büyütmediği ya da başkasının çocuklarına baktığı için sizin istediğiniz sisteme uyarak çocuk büyütmeye istekli olabilir.
bende istanbul kavacık ta oturuyorum.evliyim ama çocuğum yok.25 yaşındayım.çocuk bakımı konusunda çok tecrübeli ve bilinçliyim.(çok derken 9 tane yeğenim varda) ayrıca 2 yıl çocuk baktım.hala bakıcı bulamadıysanız görüşmek isterim....

bencede tecrübe ve vicdan sahibi insan olması önemli çocuk bakacak kişi:emir_bebek:

ben kartalda oturuyorum ev hanımıyım 4 yaşında uysal bir oğlum var bebeğinize sizede uygunsa evimde bakabilirim.herşeyden önce güven ve tecrübe derim.

slm bende beykozda oturuyorum 4 yaşında kızım var anneyim 27 yaşındayım çocuk bakım konusunda tecrübeliyimdir ilgilenirseniz sevinirim

Back