- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Allah Allah o zaman muhakkak bir doktor görsünAms bn dogdugu gunden beri yan yatiriyorum nie oyle oldu bilemdm bnde
Peki surekliSize ve Tüm Gaz Sorunu Yaşayanlara Önereceğim En Etkili ve Sağlıklı Şey ''KEFİR''... Altı üstü iki gün iki bardak içtim. Ben Böyle bise görmedim.Deneyin ve Bu Yazımı Bulup Bana Teşekkür Edin
Onuda yapiyorum canikim bugun banyo yaptirdik bi guzel yagla masaj yaptim ona kereta rahatladi uyudu :) kiz seninkide gelcek Allah' in izniyle sende bnm gibi yazarsin artik buraya bebeginle ilgili
Size ve Tüm Gaz Sorunu Yaşayanlara Önereceğim En Etkili ve Sağlıklı Şey ''KEFİR''... Altı üstü iki gün iki bardak içtim. Ben Böyle bise görmedim.Deneyin ve Bu Yazımı Bulup Bana Teşekkür Edin
Yazmam mııı :))) tecrübesiz anne olarak hergün kk ya yazarım artık :)))
Ne güzel heyecan dimi ilk annelik. Insan ozluyor valla o kosturmayi uykusuz geceleri. Benim ki şubatta 6 yaşına girecek artık kucağıma alıp sevilmiyoda. Bu arada sana tek tavsiyem doğuma kadar boş vakitlerin de uyu çok arayacaksin :)
Evet çok güzel gerçekten de :) bu kadar güzel duygular beklemiyordum açıkçası söyleyenlere ne kadar abartıyorlar diyordum. Şimdi ufacık bir hareketi olsun yüzümde gülümseme beliriyor :)
Evet uyuyorum bol bol ama geceleri uyumakta zorlanıyorum sabah da erkenden uykum kaçıyor :) öğlen tamamlıyorum bende uykumu..
Allah bağışlasın
Evet öyle olacağını tahmin ediyorum bende :)) kesin benim uyumadığım saatler uyumayacak sabahın köründe kalkıcak diyeHayırlı doğumun olsun inşallah. . Bende gece uyumazdim sonuç gece uyumayan bir bebek :)
Ben gidip alcam brzdn marketten hoc yoktan iyidir herhlde.. perisanim bugun perisanKefir dediğiniz markette satılan hazırlardan mı?
NURSE HARVEYS COLEX VE LAKTAZM BUNLAR BİTKİSEL AMA SİZ YİNEDE ÇOCUK DOKTORUNUZA SORUN. BİRDE YELCEVİZİ DUYMUŞTUM BİRDE ONU ARAŞTIRINOncelikle basliktanda gorundugu gibi derdim var lutfen konumu tasimayin
Gunaydin kk uyeleri lutfen bana yardimci olun dun 17 gunluk bebegim elllerimde ölucekti nerdeyse mosmor oldu :'( odada oturuyodum bebegimin oksuruk sesi gelince kostum yanina bebegim morariyordu kucagima aldigimda agzindan burnundan kustu yaklasik iki dakika sanirim onu kendine getirmeye calistim ters cevirdim sirtini sivazladim hafif vurdum bebegim nefes alamiyodu sonra kendine geldi nefes aldi.acile goturduk dr eliyle karnina bisiler yapti gazi var dedi "gazdan morarirmi "die sorunca tabiki hanimefendi bebek hava yutuyo lavman yapin pazartesi mutluka cocuk ploklinige goturun dedi.lavman yaptik bebegim busuru kaka yapti rahatladi uyudu butun gece uyumamisti bebegim.soruma gelicek olursak.isin tuaf tarafu sezeryandan sonra ogun bugundur benimde gazim var ben bile zorlaniyorum kaldiki bebegim nekadar zorlaniyodur simdi :'( ben bu sorunu nasil halledebilirim nette biraz arastirdim ihlamur rezene cayi falan oneriyolar hic bunu deneyen varmi gercekten ise yaradimi.yada yaptiniz baska bisi varmi bana yardim edin.ilk bebegim cok korktum dun bebegim ellerimden kayip gidicekti bidaha bu durumu yasamak istemiyorum
Kefirin Birçok Faydası Olduğunu Biliyordum ama Gaz Sorununda Bu Kadar Etkili Olduğunu Bilmiyordum. Umarım Sizde de Etkili Olur. Hi Bu Arada Sütte Tavsiye Etmisti. Ama Şu iki gündür Kefirin uzerimdeki etkisini gördükten sonra, Hiç Gerek Duymadım DiyebilirimBen gidip alcam brzdn marketten hoc yoktan iyidir herhlde.. perisanim bugun perisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?