- 21 Eylül 2015
- 8
- 11
- 3
- 45
- Konu Sahibi Garip Hanim
-
Merhaba arkadaşim bence once âşilama yaptir bir kez olmuş demek ki olabiliyor Allah yardimcin olsun[/
hiçbir doktor yapılan tedavilerde aşılama önermedi daha dogrusu o asamaya gelmedi.Amin tesekkürler hepimizin Allah yardımcııs olsun
9 yıdır cnm 2 ay sonra 10 olcak hayırlısı ile inşaAllah çok yoruldum beklemekten 15 yaşımda evlendim bn 16 yaşımdan beri hastanelerdeyimvardır elbet illaki vakti zamanı ama insan düsünmeden edemiyor.ne kadar süredir evlisin?Amin insallah herseyin hayırlısı olur insaallah
amin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim cektirdim 2 kere hemdeHsg çektiler mi onunda faydası oluyor, bende düşük sonrası beş sene hamile olamadım, eşim de de bende de hiç bir sorun yoktu en son hsg çektirmemi istedi ler, aynı ay hamile kaldım sende Dr bi sor istersen ,Rabbim gönlüne göre versin...
Hsg çektiler mi onunda faydası oluyor, bende düşük sonrası beş sene hamile olamadım, eşim de de bende de hiç bir sorun yoktu en son hsg çektirmemi istedi ler, aynı ay hamile kaldım sende Dr bi sor istersen ,Rabbim gönlüne göre versin...
9 yıdır cnm 2 ay sonra 10 olcak hayırlısı ile inşaAllah çok yoruldum beklemekten 15 yaşımda evlendim bn 16 yaşımdan beri hastanelerdeyim
Hsg çektiler mi onunda faydası oluyor, bende düşük sonrası beş sene hamile olamadım, eşim de de bende de hiç bir sorun yoktu en son hsg çektirmemi istedi ler, aynı ay hamile kaldım sende Dr bi sor istersen ,Rabbim gönlüne göre versin...
Anladım herşeyi yaptıysan sabırla duayla bekliycen , ewet canım Rabbimin izniyle hamileyim ,Amin canm allah razı olsun ve sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinamin canım hepimizin yardımcısı olsun rabbim cektirdim 2 kere hemde
hamilesin şu anda sanırım rabbim hayırlisı ile kucağına almayı nasip etsin
Kıyamam canım ya imtihan işte nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .9 yıdır cnm 2 ay sonra 10 olcak hayırlısı ile inşaAllah çok yoruldum beklemekten 15 yaşımda evlendim bn 16 yaşımdan beri hastanelerdeyim
Bendede tıkalı çıktı ameliyat olcaktm , gün almak için hastaneye gittim sürpriz oldu son dakika yağni, ama Dr büyük ihtimalle ilaç kasmıstr o yüzden tıkalı çıkmıştır dedi , nasip işteMerhaba,
Hsg çektirdim sol tüp tıkanık değil fakat geçiş az çıktı.doktor yapısıklık varsa da geçmiştir dedi.Benim düşük sonrası 4 sene olacak,aynen eşimde de bende de herhangi bir sorun yok.evleneli 6 sene oldu.Amin Allah cocugu olmayan herkesin gönlüne göre versin.
Amin cnm belkideçok istediğimiz için stres yaptıgımızdan olmuyor olabilir.Allah büyük vardır illaki vakti zamanı hayırlısı olur insallah
Amin canim inşaAllahAnladım herşeyi yaptıysan sabırla duayla bekliycen , ewet canım Rabbimin izniyle hamileyim ,Amin canm allah razı olsun ve sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Kıyamam canım ya imtihan işte nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
AminAnladım herşeyi yaptıysan sabırla duayla bekliycen , ewet canım Rabbimin izniyle hamileyim ,Amin canm allah razı olsun ve sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Kıyamam canım ya imtihan işte nasip kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?